Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlatego trza poprosić modów o przeniesienie pozaankietowych odpowiedzi do tego wątku, włącznie z moimi insynuacjami.

--

dzięki yaro i takiego zrozumienia oczekuję, ok spotkacie się na Śląsku to bliżej lata mogę podać nr telefonu i nie ma problemu by zorganizować spotkanie na Mazurach:-)

http://www.eholiday.pl/noclegi-xm3568.html

widzę że nie poczułeś dozy ironii, ale skoro nie należysz do osób które cokolwiek lubią dać cokolwiek od siebie to w linku masz namiar na miejscówkę, - tak i ja organizuję spotkania (nie tylko członków i sympatyków KM) Teraz podać ankietę komu się podoba, kto miałby ochotę przyjechać i nie mieć do nikogo pretensji że u nas nikt nie chce się spotykać i na Mazurach.

PM - w temacie jest napisane - czego oczekujemy od klubu, pytanie jj nie było jakoś nie na miejscu, bo rozumiem że czego on jak i ja pewnie oczekuje od klubu obniżenia składki.

Opublikowano
I jeszcze jedna taka uprzejma prośba z mojej strony. Wprawdzie zobowiązałem się do analizy wyników ankiety i przygotowania jakiegoś syntetycznego opracowania w tym zakresie i oczywiście się z tego wywiążę, ale nie ułatwicie mi zadania jeśli się okaże, że do 10 marca wątek "urośnie" do 100 stron, a merytoryczną zawartość trzeba będzie "wyłapywać" spośród gąszczu postów

Ale to nie jest wątek z ankietą więc nie będziesz "musiał" go analizować.

Opublikowano
PM - w temacie jest napisane - czego oczekujemy od klubu, pytanie jj nie było jakoś nie na miejscu, bo rozumiem że czego on jak i ja pewnie oczekuje od klubu obniżenia składki.

Może faktycznie trochę niefortunnie się wyraziłem, gdyż bardziej chodziło mi o pierwszą część wypowiedzi Kolegi Jacka cyt. „ilu jest obecnie pelnoprawnych "klubowiczow" z oplacona skladka i ilu nas bylo przed podniesieniem skladki ", którą można interpretować dwojako.

Ale to nie jest wątek z ankietą więc nie będziesz "musiał" go analizować.

Wydaje mi się jednak, że podczas analizy wyników ankiety mimo wszystko dobrze byłoby także nawiązać w jakimś stopniu do tego co zostało napisane w tym wątku, bo odnoszę wrażenie, że również i tutaj znajdują się cenne informacje, które mają związek z zagadnieniem, którego dotyczy ankieta ;-)

Opublikowano
zostałem skrytykowany więc więcej nic na ten temat nie piszę.

nie ma co się bać krytyki ;)

trzeba przyjąć ją na klatę i albo wziąć do siebie albo olać.

To natomiast ze niektóre pomysły się nie przyjmują to wybacz ale zawsze będzie brana pod uwagę opinia większości niż jednostki.

Opublikowano

Nie rozumie tej polemiki na temat spotkania. Wszystko zostało napisane i ustalone w innym poście. A po za tym co do spotkania to siedzieliśmy w kilka(okolo 8-9 osóB) na czacie i wymyśliliśmy spotkanie. Ja jestem z Wrocławia inni bliżej śląska.Wtedy i w wątku na temat spotkania nic nikomu nie przeszkadzało, tylko Tobie . Osobiście muszę zrobić prawie 200km.

Ale po prostu chce.

Opublikowano
co do oczekiwań napisałem wyżej ale zostałem skrytykowany więc więcej nic na ten temat nie piszę.

I skrytykuje takie postawy jak twoja zawsze. Z twoich słów wynika że wydoiłeś z klubu (sorry za kolokwializm) za free wszystko co potrzebowałeś, korzystasz z serwisu który podany jest ci na tacy, a utrzymywany ze składek klubowiczów. Natomiast ew. zapłacenie składki i zostanie klubowiczem uzależniasz od tego czy ci się to opłaci (zwróci składa a może jeszcze zarobisz :() zniżki w sklepach, gadżety (i to odpowiednie), spotkania które ktoś zorganizuje najlepiej tak abyś nie maił za daleko itp. Sorry ale dla mnie taka postawa jest nie do przyjęcia.

Opublikowano

eliot12 się tak nie oburzaj chcieliście każdej opinii to ją macie, to jest moje szczere zdanie na temat tego co robicie i nie zmienię tego tylko dlatego że jak piszecie jest was w tej decyzji więcej, Sławek 200 km to żadna odległość, trzykrotnie dalej to co się dziwisz, że mam wątpliwości by na nie przyjechać. Zatem na spokojnie pasuje wam to się spotykajcie, będę miał bliżej to rozważę przyjazd.

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.