Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycję, może z naszych składek zamówimy limuzynę aby kolegę przywieźć na spotkanie klubowe bo rozumiem że "szkoda kasy", albo w podziękowaniu że zechciał - bez dopłaty - korzystać z doświadczenia i wiedzy klubowiczów, wykupimy weekend w Gołębiewskim, może tu odległość nie przeszkodzi.

Sorry miałem się nie odzywać ale ........

Opublikowano

Jeśli większość aktywny klubowiczów pochodzi ze Śląska to niema co się dziwić że

spotkania organizowane są na Śląsku, dlatego klub potrzebuje świeżej krwi.

--

A tak z ciekawości ilu malawistów mieszka w kuj-pomorskim?

Opublikowano
a podkładki pod myszki? kto to teraz tego używa myszki

ja używam

ja nie wstępuję w szeregi klubowiczów bo po pierwsze szkoda kasy bo i tak w sumie nie wiadomo na co ona idzie

a ja Ci przedstawię saldo, proszę :

|SALDO POLSKIEGO STOWARZYSZENIA MIŁOŚNIKÓW PIELĘGNIC "KLUB MALAWI"

na dzień 20.02.2013 wynosi,

647,22zł + 105zł

Przychody z działalności statutowej za rok 2012 - 1226zł

Koszty utrzymania - 161zł

Wydatki - 1996,37zł - 105zł

Zwroty - 46,68zł

Dokładne rozliczenie wydatków szczegółowo przedstawię w najbliższych dniach, suma wydatków oraz saldo może nieznacznie ulec zmianie.

-----------------------------------------------------------

WYDATKI - PODSUMOWANIE:

1. kalendarze na 2012 rok - 105zł

2. Projekt Śląskie Zoo( do maja zamykamy temat) - 500zł (kwota zawiera koszt ryb, dekoracji, transportu)

3. Opłata domeny - 150zł

4. Księgowość za 2011 rok - 200zł

5. Koszty Zoo Botanica 2012 - 300zł (piasek, wąż ogrodowy, parking)

6. Usługa hostingowa - 141,37

7. Zoo Botanica - 600zł (180zł- impreza integracyjna, 300zł - ryby, transport ryb - 120zł)

póki co czekam na zmiany typu sensowne zniżki na zakup pokarmów, ryb i innego sprzętu do akwarium

w ten sposób nigdy się nie doczekasz - Klub nie zapewni Ci zwrotu w 100% składki, no chyba, że kupisz dwie tony dainichi na rok.|

organizacja spotkań malawijskich to tylko i wyłącznie Śląsk, a nie powiedzmy środek Polski by każdy lub większość był w stanie na takowe spotkanie dotrzeć

Klub to cała Polska... A to moja wina, że południowcy są jakoś bardziej zorganizowani ? Chyba nie sądzisz, że będziemy na piwo do Wrocławia jeździć ?

robicie po swojemu i mam wrażenie że tylko kto mieszka na południu Polski ma lepiej tak to wynika z tego co piszecie i gdzie organizujecie

robimy po swojemu, nie po Twojemu.. Zlituj się i przeczytaj jeszcze raz swój post.....

akacje typu ognisko z noclegiem taki kawał ode mnie to sorry nie dziwota, że nie skorzystam z tego

Nasza/wasza strata...

Opublikowano

pablojogi - podaj mi swój numer telefonu - zadzwonię do ciebie, zorganizuję u Was też spotkanie, będziesz je miał nie dalej niż 30 km od domu - w końcu na mazurach pełno jest ośrodków z tanimi noclegami, miejscem na grilla.

W ogóle to też nie będzie dla mnie problemu poszukać w internecie takiego ośrodka, na forum napisać temat: "I Mazurskie Spotkanie Klubowiczów" zaprosić każdego chętnego, co więcej nawet będę 1 Twoim gościem który się zapisze na to spotkanie.

Opublikowano

Mam male pytanie : ilu jest obecnie pelnoprawnych "klubowiczow" z oplacona skladka i ilu nas bylo przed podniesieniem skladki, czy klub na tym zyskal czy stracil i ...kto wpadl na ten pomysl ????

Opublikowano

dzięki yaro i takiego zrozumienia oczekuję, ok spotkacie się na Śląsku to bliżej lata mogę podać nr telefonu i nie ma problemu by zorganizować spotkanie na Mazurach:-)

Opublikowano
Mam male pytanie : ilu jest obecnie pelnoprawnych "klubowiczow" z oplacona skladka i ilu nas bylo przed podniesieniem skladki, czy klub na tym zyskal czy stracil i ...kto wpadl na ten pomysl ????

Nie za bardzo widzę związek Twojego pytania z tym, o co pytamy w tym wątku. Wydaje mi się, że adresatem tego rodzaju uwag na tym etapie powinny być władze Klubu i może dobrze byłoby zadać pytanie w dziale klubowym.

I jeszcze jedna taka uprzejma prośba z mojej strony. Wprawdzie zobowiązałem się do analizy wyników ankiety i przygotowania jakiegoś syntetycznego opracowania w tym zakresie i oczywiście się z tego wywiążę, ale nie ułatwicie mi zadania jeśli się okaże, że do 10 marca wątek "urośnie" do 100 stron, a merytoryczną zawartość trzeba będzie "wyłapywać" spośród gąszczu postów ;-)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.