Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paweł nie przesadzaj z tą drwiną. Po raz pierwszy jest to udostępnione dla wszystkich użytkowników. I wydaje mi się że po raz ostatni. Zostanie to dalej spotkaniem klubowiczów. Dlatego że właśnie są takie jakieś nieścisłości.

Opublikowano

Panowie jak jak zwykle zdecyduję się w ostatniej chwili :) Myślę że w razie czego znajdzie się miejsce na karimatkę w przedpokoju za pół ceny :rolleyes:

--------------------

Może będzie to lepsza opcja, niektórzy wiedzą jak potrafię chrapać :mrgreen:

Opublikowano

Marek zwróć uwagę że te deklaracje były wstępne tak jak moja. Odkąd pamiętam to z terminami zawsze był problem, ale akurat teraz nikt więcej poza tobą :( się nie miał zastrzeżeń odnośnie zmiany terminu. Pewnie gdyby tak było to znaleźlibyśmy inny. Pamiętam że ostatni poślizg był kilku miesięczny więc teraz jest znaczny postęp :)

Opublikowano

Ja też nie mam zastrzeżeń. I tak planowałem przyjechać jedynie na ognisko (praca). Tylko przedtem deklaracji było pełno a teraz 4. No i sam pomysłodawca stwierdził:

Ja nie przyjadę ten termin mi nie pasuje
Opublikowano

Pomysłodawcą był Yaro a meszek z tego co mi wiadomo, też wypadł po wstępnym tak, ot życie :(

-----------------

Jak dobrze policzyłem to wstępnie deklarowały przyjazd jeszcze dwie osoby i dwie na ognisko, jeszcze nie powiedziały nie? czyli jest szansa podobnie jak u mnie ;)

Opublikowano
Pomysłodawcą był Yaro a meszek z tego co mi wiadomo, też wypadł po wstępnym tak, ot życie

A czy to ważne kto był pomysłodawcą. Siedzieliśmy razem na czacie ja, Yaro,Ty Darku i Zbysiu i wymyśliliśmy sobie. Nie ma co roztrząsać czy ten termin czy inny tak jest a nie inaczej. Jest termin taki a nie inny i powinniśmy to zaakceptować. Jesteśmy ludźmi pracującymi, mającymi rodziny albo i nie. Każdy ma swoje obowiązki. Mi akurat nie wyszło bo w tym czasie najprawdopodobniej będę w delegacji, ale to wszystko jest na chwilę obecną. Być może się coś zmieni.

Markek81 może nie deklaruj się na 100%, a jak będziesz miał okazje to przybędziesz:-). Ja mam taki chytry plan:-)

Opublikowano

Chyba zostałem źle odebrany. Ja absolutnie nie mam do nikogo pretensji:) Przecież ja też pracuję i mam rodzinę więc wszystko doskonale rozumie. Nie odbierajcie moich poprzednich wypowiedzi jako atak. Ja tylko chciałem nawiązać do wypowiedzi Yaro, który zadał pytanie czy jeszcze ktoś będzie:

a jeszcze ktoś będzie? nie żebym narzekał że w 4 się nie pobawimy, ale warto by było zaklepać miejsca na noclegi w tawernie.
Opublikowano

może jakbym tam była przejazdem to bym wpadła posłuchać "bajdurzenia" na drugi termin skoro to nie tylko dla klubowiczów :D