Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy jest możliwość przyjazdu bez noclegu ? Na ognisko lub w sobotę ?

ognisko będzie i w piątek i w sobotę :) bo my takie ogniskowe chłopy :)

Co do funduszy - czas zacząć zbierać po te 120 zeta, aby zarezerwować noclegi i zamówić szamanko. osoby które będą chciały przyjechać na ognisko nie będą musiały teraz niczego płacić, policzymy Was jak przyjedziecie (za ognisko i wkład do ogniska) ale to będą niewielkie koszty.

Proponuję aby wpłacać na moje konto (potem uciekną za granicę) - jednak jeżeli są inne propozycje - to słucham ofert. :)

Opublikowano

Myślę że ci co chcą przyjadą, ci co się mieli zastanowić się zastanowili. Więc nie ma co czekać i rezerwować trza miejsce. Termin 12 - 14 kwietnia, koszt 120 zł za dwie doby + koszt do rozliczenia na miejscu, po zrobieniu zakupów na ognisko.

Ja obiecałem niespodziankę na ognisko w sobotę, kto zgłosi się na ochotnika do zrobienia pieczonek na piątek?

Poniżej podaję numer swojego konta i prosił bym o jak najszybsze zrobienie opłaty za nocleg i posiłki organizowane przez ośrodek ( 120 zł), gdyby ktoś chciał przyjechać na 1 dobę koszt 60 zł ale wtedy w tytule proszę napisać za jaki to dzień.

24 1050 1487 1000 0022 0542 2377

Jarosław Jaskólski

ul. Moniuszki 5A/10

Strzelce Opolskie

Opublikowano

u mnie zaszły zmiany i niestety drugi termin mi nie pasuje

( żona obowiązkowe szkolenie ) zmiana terminu z powodu

jednej osoby raczej mija się z sensem...

• Dziękuję 1
Opublikowano

No to niedobrze...co to za spotkanie bez naczelnego taliba... kto będzie zapalniki trzymał pod płaszczem? :P

Może zrobimy tydzień po tym terminie lub ten wcześniejszy?

Akurat może więcej ludzi zawita?

Co wy na to? Yaro jak to wygląda?

Opublikowano

Przyznam, że chęć mam ogromną.

Takie obowiązkowe szkolenie mają raz w roku i akurat w ten termin!

Wiec jak by była możliwość zmiany terminu było by super, ale zrozumie jeśli nie da rady.

Opublikowano

Czyli ustalamy, że spotkanko będzie 8-10 kwietnia.

Po zebraniu kasy pojadę do Tawerny zarezerwować miejsca.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.