Skocz do zawartości

Identyfikacja gatunkow w galerii?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już od dawna trąbię o tym, że na forum powinien być dział identyfikacja gdzie w 'nowych postach' się przypomni nowy temat i ci którzy będą chcieli pomóc, to pomogą. Ja staram się pomagać z identyfikacją, ponieważ CZYSTOĆ GATUNKOWA jest najważniejsza!!! Jeśli mamy w ogóle rozwijać Polskie Malawi!! Nikt specjalnie na galerię nie wbija, żeby komuś ryby identyfikować - nawet ja b. często o tym zapominam, a nie ukrywam, że lubię identyfikować ryby. Na galerię to wbijają już raczej z ciekawości, albo żeby na coś przyjemnego popatrzeć. Albo identyfikacja może leżeć i kwiczeć i w akwariach powstaną bastardy, albo... Jak już, to dział o roślinności w akwarium jest zbędny i można to zastąpić. Niby ułatwili opcję na forum, ale i tak prawie codziennie pojawiają się kolejne tematy, które są zamykane. To jest walka z wiatrakami!!! Tak było i będzie. Wiem, że niektórzy mają z tym problem, ale powinniśmy ułatwić ludziom i pomagać, zamiast trzymać kundle w akwariach!! Taka jest moja opinia :)

• Dziękuję 1
Opublikowano
Ja już od dawna trąbię o tym, że na forum powinien być dział identyfikacja gdzie w 'nowych postach' się przypomni nowy temat i ci którzy będą chcieli pomóc, to pomogą. Ja staram się pomagać z identyfikacją, ponieważ CZYSTOĆ GATUNKOWA jest najważniejsza!!! Jeśli mamy w ogóle rozwijać Polskie Malawi!! Nikt specjalnie na galerię nie wbija, żeby komuś ryby identyfikować - nawet ja b. często o tym zapominam, a nie ukrywam, że lubię identyfikować ryby. Na galerię to wbijają już raczej z ciekawości, albo żeby na coś przyjemnego popatrzeć. Albo identyfikacja może leżeć i kwiczeć i w akwariach powstaną bastardy, albo... Jak już, to dział o roślinności w akwarium jest zbędny i można to zastąpić. Niby ułatwili opcję na forum, ale i tak prawie codziennie pojawiają się kolejne tematy, które są zamykane. To jest walka z wiatrakami!!! Tak było i będzie. Wiem, że niektórzy mają z tym problem, ale powinniśmy ułatwić ludziom i pomagać, zamiast trzymać kundle w akwariach!! Taka jest moja opinia :)

Jak moderator galerii nadal będzie się tym tak zajmował to każdy nowy i już ze stażem użytkownik nadal nic w galerii nie umieści bo to nie jest dopracowane i tyle, to nie jest tylko moje zdanie, wystarczy poczytać wcześniejsze posty, pomocy!!!

Opublikowano
http://www.klub-malawi.pl/index.php/galeria/?g2_itemId=91316

poważnie nie widzę tego, ogarnij się!!!

http://forum.klub-malawi.pl/dodac-zdjecie-galerii-t20264.html?p=241506#post241506

Najpierw wybierz kategorię... Pablojogi, wczoraj dodalem.poradnik, jak dodać zdjęcia, a ty dzisiaj masz.pretensje, ze nie umiesz.wstawic..no o sorry, ale.my.za ciebie zdjęć nie będziemy wstawiac. Dodatkowo, ja galerii nie buduje.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.