CoolPhone Opublikowano 20 Stycznia 2013 #11 Opublikowano 20 Stycznia 2013 W związku z licznymi prośbami,grożbami i nie wiem czym jeszcze, postanowiłem uruchomić ponownie forum http://forum.klub-malawi.pl/identyfikacja-gatunkow-f180.html Proszę zapoznać się z regulaminem działu. Nabe taka drobna uwaga co do nowego działu. Regulamin jest słabo widoczny, jeżeli możesz to punkty zrób jeden pod drugim najlepiej oddzielone wersem przerwy tak żeby rzucał się w oczy. Cytuj
pablojogi Opublikowano 20 Stycznia 2013 #12 Opublikowano 20 Stycznia 2013 nabe: nic pod tym linkiem nie ma, a ząb Twoja instrukcja krok po kroku już na drugim punkcie się kończy bo za diabła nic nie mam po lewej stronie takiego jak "dodaj pozycję". Cytuj
zdrowy_zab Opublikowano 20 Stycznia 2013 #13 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Na DRUGIM PUNKCIE masz WYBRAĆ KATEGORIĘ, a nie DODAJ POZYCJE, DODAJ POZYCJĘ, masz dopiero na punkcie TRZECIM, czyli masz wybrac, któreś ze zdjęć (akwarium, ryby)...wystarczyło dokładnie obejrzeć... Cytuj
nabe Opublikowano 20 Stycznia 2013 #14 Opublikowano 20 Stycznia 2013 nabe: nic pod tym linkiem nie ma NOWY dział, hm? Cytuj
pablojogi Opublikowano 20 Stycznia 2013 #15 Opublikowano 20 Stycznia 2013 kategoria wybrana i nie ma czegoś takiego jak dodaj pozycję, kiepsko tłumaczysz ząb, jak inni macie podobnie? Cytuj
zdrowy_zab Opublikowano 20 Stycznia 2013 #16 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Pokaz screena. Kiepsko próbujesz. Musi być, wszyscy mają, ty jedyny nie masz...tak. Cytuj
Bezprym Opublikowano 20 Stycznia 2013 #17 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jeśli się nie zalogujesz na stronie głównej to wtedy po wejściiu do galerii takiej pozycji nie ma, w tym pewnie cały problem kolegi.Trzeba zalogować się na stronie głównej. Cytuj
zdrowy_zab Opublikowano 20 Stycznia 2013 #18 Opublikowano 20 Stycznia 2013 To było tyle razy podawane, więc ten problem ominąłem jako pierwszy (zaznaczony w poradniku też był) Cytuj
Post_Mortem Opublikowano 20 Stycznia 2013 #19 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Przeszedłem na próbę całą ścieżkę dodawania fotek zgodnie z "wczorajszą" instrukcją i wszystko działa. Dopóki nie będziemy czytać ze zrozumieniem, albo będziemy czytać co drugą linijkę to niestety zawsze będą się pojawiać problemy, ale na to już się nic nie poradzi ;-) 1 Cytuj
pablojogi Opublikowano 20 Stycznia 2013 #20 Opublikowano 20 Stycznia 2013 czytam ze zrozumieniem oki zaloguję się może pomoże, thx chłopy:-)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi