Skocz do zawartości

Identyfikacja gatunkow w galerii?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W związku z licznymi prośbami,grożbami i nie wiem czym jeszcze, postanowiłem uruchomić ponownie forum http://forum.klub-malawi.pl/identyfikacja-gatunkow-f180.html

Proszę zapoznać się z regulaminem działu.

Nabe taka drobna uwaga co do nowego działu. Regulamin jest słabo widoczny, jeżeli możesz to punkty zrób jeden pod drugim najlepiej oddzielone wersem przerwy tak żeby rzucał się w oczy.

Opublikowano

nabe: nic pod tym linkiem nie ma, a ząb Twoja instrukcja krok po kroku już na drugim punkcie się kończy bo za diabła nic nie mam po lewej stronie takiego jak "dodaj pozycję".

Opublikowano

Na DRUGIM PUNKCIE masz WYBRAĆ KATEGORIĘ, a nie DODAJ POZYCJE, DODAJ POZYCJĘ, masz dopiero na punkcie TRZECIM, czyli masz wybrac, któreś ze zdjęć (akwarium, ryby)...wystarczyło dokładnie obejrzeć...

Opublikowano

Jeśli się nie zalogujesz na stronie głównej to wtedy po wejściiu do galerii takiej pozycji nie ma, w tym pewnie cały problem kolegi.Trzeba zalogować się na stronie głównej.

Opublikowano

Przeszedłem na próbę całą ścieżkę dodawania fotek zgodnie z "wczorajszą" instrukcją i wszystko działa. Dopóki nie będziemy czytać ze zrozumieniem, albo będziemy czytać co drugą linijkę to niestety zawsze będą się pojawiać problemy, ale na to już się nic nie poradzi ;-)

• Dziękuję 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.