don_kamilo Opublikowano 20 Stycznia 2013 #21 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Na pewno pomoże bo nie zalogowany nie dodasz zdjęcia, rób tak jak opisał to zdrowy ząb, proste jak budowa cepa 1 Cytuj
Post_Mortem Opublikowano 20 Stycznia 2013 #22 Opublikowano 20 Stycznia 2013 czytam ze zrozumieniem Tutaj nie chodzi pablojogi o to, żeby Tobie coś wytykać tylko o to, żeby wspólnie rozwiązać problem i żebyś mógł wreszcie korzystać z galerii :-) Jeśli Ci się uda to praca Kolegi zdrowego nie pójdzie na marne :-) Cytuj
pablojogi Opublikowano 20 Stycznia 2013 #23 Opublikowano 20 Stycznia 2013 oki już foto wstawione, po prostu się nie zalogowałem, teraz wsio jasne, pozdrawiam:-) Cytuj
Post_Mortem Opublikowano 20 Stycznia 2013 #24 Opublikowano 20 Stycznia 2013 oki już foto wstawione, po prostu się nie zalogowałem, teraz wsio jasne, pozdrawiam:-) No i o to chodziło :-) pozdrawiam Cytuj
Perez666 Opublikowano 20 Stycznia 2013 #25 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Panowie, to jest prostsze niż budowa przenośnika Nowomag 1400. Jak delikwenci nie zaczną czytać to nikt im nie pomoże...już nie wspomnę o tym, że przy zakupie muszę mieć pewność, iż zakupiłem pożądaną rybę. Nie możecie żądać byśmy rozpoznali gatunek/płeć przy 1-4cm rybach... nie wspomnę o marnych fotkach w większości przypadków...Albo podchodzicie profesjonalnie, albo chcecie "zaszpanować" na krótką metę przed znajomymi. Przepraszam za mocne słowa, ale dla mnie to profanacja biotopu "Malawi".Nie chciałbym mieć nie "czystych" ryb(niestety miałem) w swoim baniaku i nikomu tego nie życzę.Wiem, że tego nie unikniemy ale wspólnymi siłami możemy ten proceder ograniczyć... Cytuj
zdrowy_zab Opublikowano 20 Stycznia 2013 #26 Opublikowano 20 Stycznia 2013 oki już foto wstawione, po prostu się nie zalogowałem, teraz wsio jasne, pozdrawiam:-) Czyli jednak się da. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi