pablojogi Opublikowano 29 Grudnia 2012 #11 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Reklamować na forum to fakt raczej nie można kolego!
esku Opublikowano 29 Grudnia 2012 #12 Opublikowano 29 Grudnia 2012 To moze niech mod obkroi posta do suchych informacji nazwa, adres, telefon a uzytkownikowi ostrzezenie i bedzie z glowy. nie kasujcie tylko calego posta bo mi sie jeszcze przyda a nr tel juz byl wczesniej podany bodajze przez pablo.
flaczak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor #13 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Nie no najlepiej nic nie mówić siedzieć cicho niech kupują ryby z osiedlowych zoo. Bardzo mądrze robicie.Gratulacje. Robię to tylko po to żeby poinformować że mają na prawdę piękne ryby.
pablojogi Opublikowano 29 Grudnia 2012 #14 Opublikowano 29 Grudnia 2012 no ja ze swoich kupionych w tym sklepie jestem zadowolony więc polecam!!!
dzidek1985 Opublikowano 29 Grudnia 2012 #15 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Flaczak na początku też myślałem że to Twoja reklama, ale jeśli polecasz ten sklep i jest naprawdę tak jak piszesz to jestem Za Twoim zachowaniem, bo w Krakowie też trochę czasu spędziłem zanim znalazłem coś dobrego ! Co prawda daleko trochę od Krakowa ten sklep. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
flaczak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor #16 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Robię to tylko po to żeby ludzie mogli kupić dobre ryby a nie jakieś barachło. Nie jest mój sklep ani nic z tego nie mam,robię to po prostu tak od serca. Bo ryby naprawdę piękne,ceny przystępne a właściciel zawsze służy pomocą.
kuszand Opublikowano 29 Grudnia 2012 #17 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ryby faktycznie ładne, akwaria czyste, a ceny odpowiednie do jakości ryb. Mam z tego sklepu Acei Ngara i jak na razie pięknie i zdrowo się prezentują. Co do rad właściciela to odbiegają one trochę od tych udzielanych na forum. Według niego można trzymać roślinożerców razem z mięsożercami (czyli na preferencje pokarmowe nie należy zwracać uwagi), a karmić jedynie spiruliną oraz pokarmem dla ryb fluorescencyjnych (Azoo). Ale ryby ma faktycznie bardzo ładne, jego rdzawe naprawdę zrobiły na mnie wrażenie.
Slawek-meszek Opublikowano 30 Grudnia 2012 #18 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Według niego można trzymać roślinożerców razem z mięsożercami (czyli na preferencje pokarmowe nie należy zwracać uwagi) No proszę godne uwagi, co do karmienia. Osobiście dla mnie to nic nowego bo właśnie w sklepach(sklepikach) często można to usłyszeć
kuszand Opublikowano 30 Grudnia 2012 #19 Opublikowano 30 Grudnia 2012 No proszę godne uwagi, co do karmienia. Osobiście dla mnie to nic nowego bo właśnie w sklepach(sklepikach) często można to usłyszeć Inna ciekawostką jest fakt, że, według właściciela, w akwarium 500 l mogę trzymać minimum 100 szt pyszczaków. Jednak traktuję to jako czysty marketing i chęć sprzedania jak największej ilości ryb. Całe szczęście, że troszeczkę się już wyedukowałem dzięki forum i umiem na pewne rzeczy nie zwracać już uwagi. Jednak mimo tych "rad", chciałbym potwierdzić, że rybki są w tym sklepie naprawdę ładne, zdrowo wyglądają i trzymane są osobno gatunkami (właściciel mówił nawet że Membe deep ma z dwóch stad i też je trzyma osobno).
krzysiek2301 Opublikowano 31 Grudnia 2012 #20 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja też kiedyś z ciekawości odwiedziłem ten sklep i moje wrażenia są następujące. Akwaria zadbane, ryby wyglądały na zdrowe i szczęśliwe. Bardzo duży wybór akcesoriów i zwierząt. Gość który tam obsługuje wygląda na fachowca, jednak ma jeden minus jest zarozumiały i ma aroganckie podejście do klienta. Mimo to polecam ten sklep, moim zdaniem najlepszy w Olsztynie.
Rekomendowane odpowiedzi