flaczak Opublikowano 28 Grudnia 2012 #1 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Witam zapraszam do Sklepu Pirannia w Olsztynie ul.kołobrzeska 18 Dużo gatunków pyszczaków: -demasoni POMBO ROCK F1 -E.Flavus F1 -L.PERLMUD F1 -E.NEON SPOT F1 - ACEI NGARA F1 -MAINGANO F1 -RDZAWY F1 -AFRA F1 -M.membe deep f1 -AULONOCARA FIRE FISCH (HODOWLA SELEKTYWNA) -PRZEPIĘKNE RED-RED i wiele innych gatunków. WSZYSTKIE RYBY SA NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI,JAK ZALEŻY TOBIE NA ŁADNYCH,I NIESKUNDLONYCH BASTARDACH,TO ZAPRASZAMY DO NASZEGO SKLEPU,JESTEŚMY JEDYNYM SKLEPEM W OLSZTYNIE,KTÓRY ŚCIĄGA RYBY Z NIEMIEC. OLSZTYN UL.KOŁOBRZESKA 18 PIRANIA,TEL 696928938
dzidek1985 Opublikowano 28 Grudnia 2012 #2 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jakie dokładnie macie Afry, jakiej wielkości? I czy zajmujecie się wysyłką? Masz błąd pisowni "Aulonocara Fire Fish" Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
esku Opublikowano 28 Grudnia 2012 #3 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Właśnie, co z wysyłką? wchodzi w grą? Akurat jestem z Suwałk - połączenie bezpośrednie PKSem
flaczak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor #4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Najlepiej kontaktować się z właścicielem pod podany numer,ja jestem tylko pośrednikiem. Z tego co wczoraj widziałem to jest afra white i została chyba jeszcze 1 szt cobwe.
Slawek-meszek Opublikowano 29 Grudnia 2012 #5 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ale to nie jest giełda ogłoszeń. I chyba raczej nie wypada reklamować sam siebie Rozumie jakby to ktoś polecał w rozmowie to ok, jak to czesto bywa na naszym forum
pablojogi Opublikowano 29 Grudnia 2012 #6 Opublikowano 29 Grudnia 2012 kupowałem tam Neon Spoty F1 i wątpię by je sprzedawca komuś wysyłał, najlepiej zadzwonić to się dowiesz esku, zawsze możemy się dogadać ja kupię i wyślę:-) oczywiście rzadko bywam w Olsztynie to różnie może z tym być, kwestia dogadania się. Pozdrawiam
esku Opublikowano 29 Grudnia 2012 #7 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Spokojnie, jak coś to mam tam kuzyna i kuzynkę, więc na spokojnie Ale dziękuję bardzo za pomoc. Chodzi tylko czy by spakował, ale jak już będę miał obsadę oto na pewno będę się z nim kontaktował.
flaczak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor #8 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ale to nie jest giełda ogłoszeń. I chyba raczej nie wypada reklamować sam siebie Rozumie jakby to ktoś polecał w rozmowie to ok, jak to czesto bywa na naszym forum Ja nie reklamuje siebie bo to nie mój sklep.Postanowiłem go polecić na forum bo mają na prawdę przystępne ceny ryb i ryby wszystkie piękne sprowadzane z Niemiec. Sam zawsze robiłem tam zakupy i zawsze byłem zadowolony:D
Slawek-meszek Opublikowano 29 Grudnia 2012 #9 Opublikowano 29 Grudnia 2012 WSZYSTKIE RYBY SA NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI,JAK ZALEŻY TOBIE NA ŁADNYCH,I NIESKUNDLONYCH BASTRATACH,TO ZAPRASZAMY DO NASZEGO SKLEPU,JESTEŚMY JEDYNYM SKLEPEM W OLSZTYNIE,KTÓRY ŚCIĄGA RYBY Z NIEMIEC OLSZTYN UL.KOŁOBRZESKA 18 PIRANIA,TEL 696928938 Najlepiej kontaktować się z właścicielem pod podany numer,ja jestem tylko pośrednikiem. Co można o tym powiedzieć, jeżeli to nie jest samo reklama. Ciekawe co mozna o tym powiedziec Jezeli to nie jest samo reklama
flaczak Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor #10 Opublikowano 29 Grudnia 2012 No tak bo ja tylko napisałem jako pośrednik,nie jestem właścicielem nic z tego nie mam robię to po prostu żeby ludzie kupowali dobre ryby i je rozpowszechniali po Polsce a nie jakieś fxxxx.
Rekomendowane odpowiedzi