Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To moze niech mod obkroi posta do suchych informacji nazwa, adres, telefon a uzytkownikowi ostrzezenie i bedzie z glowy. nie kasujcie tylko calego posta bo mi sie jeszcze przyda a nr tel juz byl wczesniej podany bodajze przez pablo.

Opublikowano

Nie no najlepiej nic nie mówić siedzieć cicho niech kupują ryby z osiedlowych zoo.

Bardzo mądrze robicie.Gratulacje.

Robię to tylko po to żeby poinformować że mają na prawdę piękne ryby.

Opublikowano

Flaczak na początku też myślałem że to Twoja reklama, ale jeśli polecasz ten sklep i jest naprawdę tak jak piszesz to jestem Za Twoim zachowaniem, bo w Krakowie też trochę czasu spędziłem zanim znalazłem coś dobrego ! Co prawda daleko trochę od Krakowa ten sklep. :D

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Robię to tylko po to żeby ludzie mogli kupić dobre ryby a nie jakieś barachło.

Nie jest mój sklep ani nic z tego nie mam,robię to po prostu tak od serca.

Bo ryby naprawdę piękne,ceny przystępne a właściciel zawsze służy pomocą.

Opublikowano

Ryby faktycznie ładne, akwaria czyste, a ceny odpowiednie do jakości ryb.

Mam z tego sklepu Acei Ngara i jak na razie pięknie i zdrowo się prezentują.

Co do rad właściciela to odbiegają one trochę od tych udzielanych na forum.

Według niego można trzymać roślinożerców razem z mięsożercami (czyli na preferencje pokarmowe nie należy zwracać uwagi), a karmić jedynie spiruliną oraz pokarmem dla ryb fluorescencyjnych (Azoo).

Ale ryby ma faktycznie bardzo ładne, jego rdzawe naprawdę zrobiły na mnie wrażenie.

Opublikowano
Według niego można trzymać roślinożerców razem z mięsożercami (czyli na preferencje pokarmowe nie należy zwracać uwagi)

No proszę godne uwagi, co do karmienia. Osobiście dla mnie to nic nowego bo właśnie w sklepach(sklepikach) często można to usłyszeć

Opublikowano
No proszę godne uwagi, co do karmienia. Osobiście dla mnie to nic nowego bo właśnie w sklepach(sklepikach) często można to usłyszeć

Inna ciekawostką jest fakt, że, według właściciela, w akwarium 500 l mogę trzymać minimum 100 szt pyszczaków.

Jednak traktuję to jako czysty marketing i chęć sprzedania jak największej ilości ryb.

Całe szczęście, że troszeczkę się już wyedukowałem dzięki forum i umiem na pewne rzeczy nie zwracać już uwagi.

Jednak mimo tych "rad", chciałbym potwierdzić, że rybki są w tym sklepie naprawdę ładne, zdrowo wyglądają i trzymane są osobno gatunkami (właściciel mówił nawet że Membe deep ma z dwóch stad i też je trzyma osobno).

Opublikowano

Ja też kiedyś z ciekawości odwiedziłem ten sklep i moje wrażenia są następujące. Akwaria zadbane, ryby wyglądały na zdrowe i szczęśliwe. Bardzo duży wybór akcesoriów i zwierząt. Gość który tam obsługuje wygląda na fachowca, jednak ma jeden minus jest zarozumiały i ma aroganckie podejście do klienta. Mimo to polecam ten sklep, moim zdaniem najlepszy w Olsztynie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.