Tan-Mal Opublikowano 29 Października 2011 #1 Opublikowano 29 Października 2011 Witam, dla Forumowiczow mamy przygotowane gratisowe probki O.S.I. Spirulina Flakes . Zainteresowanych prosze o wyslanie adresu pocztowego. Prosze dodac,ze info jest z tego Forum Pozdrawiam Monika Wisz 9
lokokosa Opublikowano 6 Listopada 2011 #2 Opublikowano 6 Listopada 2011 ok, ale gdzie wysłać ten adres ??? na PW czy do O.S.I. ???
lokokosa Opublikowano 15 Listopada 2011 #4 Opublikowano 15 Listopada 2011 próbki dotarły, serdecznie dziękuję, rybcie ''wcinają'' z ochotą
ryrek Opublikowano 15 Listopada 2011 #5 Opublikowano 15 Listopada 2011 Do mnie tez dotarły podziekował
makok Opublikowano 17 Listopada 2011 #6 Opublikowano 17 Listopada 2011 Do mnie też przyszły, za co dziękuję. A jako że to próbki i zapragnąłem ich w celach testowych, bo nigy nie karmiłem OSI, to teraz zapytam: - dostałem płatki i wafers'y - i wafersy nastręczają mi problem.... jak Wy tym karmicie? zwykle jak miałem inne pastylki to dało się je przyklejać do szyby, a tych się nie da i tak np 6cm nimbochromis ucieka przed innymi rybami z talerzem w pysku... trochę to zabawne ale chyba nie o to chodzi... jakieś wskazówki?
Tan-Mal Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor #7 Opublikowano 17 Listopada 2011 do przyklejania do szyby przeznaczone sa O.S.I. Nibblers Tablets. Wafersami karmimy w ten sposob ,ze po prostu wrzucamy do zbiornika , kto pierwszy ten lepszy :-)
nabe Opublikowano 17 Listopada 2011 #9 Opublikowano 17 Listopada 2011 Próbki dotarły do mnie, dziękuję serdecznie.
oscyp Opublikowano 18 Listopada 2011 #10 Opublikowano 18 Listopada 2011 Próbki dotarły dziękuję i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi