Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok napisze do niego ,ale to jak wybiore ten gatunek :D Jak mozecie powiedzcie mi jak wybarwiaja sie hongi , tzn. chodzi mi o to ze teraz sa male , ale juz widac u niektorych zoltawa grzbietowa pletwe , a u niektorych niebieskawa i teraz nie wiem co jest co .

Opublikowano
Ok napisze do niego ,ale to jak wybiore ten gatunek :D Jak mozecie powiedzcie mi jak wybarwiaja sie hongi , tzn. chodzi mi o to ze teraz sa male , ale juz widac u niektorych zoltawa grzbietowa pletwe , a u niektorych niebieskawa i teraz nie wiem co jest co .

Google przestalo dzialc ?;) Nie, dziala nadal.:P

Co do niebieskiej pletwy grzbietowej u hongi, to osobiscie nigdy takiej nie widzialem.Nie mialem tego gatunku ale z tego co sie orientuje to nawet samice i mlodziez maja pletwe o zabarwieniu zoltawym/brazowym.

Opublikowano

Rozmawialem z Panem z Coube widac ze zna sie na rzeczy i ustalilem ze kupie sobie Pseudotropheus saulosi takze pozostaje mi pozbyc sie tylko moich hongi i kupuje 8szt. saulosi:)

Opublikowano

Wlasnie tez sie nad tym zastanawialem od samego poczatku przy wyborze obsady ze demasoni moga iksrzyc do saulosi. Ale ten chlop z tej hodowli Coube powiedzial ze moze to albo tak tylko powiedzial zeby sprzedac ryby , albo jednak moga. Jak narazie nie moge sie pozbyc hongi to wszystko otwarte jest . Mowil tez ze caeruleus moga zyc w tej obsadzie, co ty o tym myslisz?

Opublikowano

To jak mowi mi to juz tyle osob tzn. ze albo to jest lewy hodowca i chce ryby sprzedawac nawet za 35zl/szt. albo tutaj chodzi o cos innego ... To macie jakis inny pomysl co dac zamiast tych hongi ? Bo ja bym byl sklonny nad Acei