pawelmisiek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor #22 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ok napisze do niego ,ale to jak wybiore ten gatunek Jak mozecie powiedzcie mi jak wybarwiaja sie hongi , tzn. chodzi mi o to ze teraz sa male , ale juz widac u niektorych zoltawa grzbietowa pletwe , a u niektorych niebieskawa i teraz nie wiem co jest co .
brazylia Opublikowano 5 Sierpnia 2012 #23 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Ok napisze do niego ,ale to jak wybiore ten gatunek Jak mozecie powiedzcie mi jak wybarwiaja sie hongi , tzn. chodzi mi o to ze teraz sa male , ale juz widac u niektorych zoltawa grzbietowa pletwe , a u niektorych niebieskawa i teraz nie wiem co jest co . Google przestalo dzialc ? Nie, dziala nadal. Co do niebieskiej pletwy grzbietowej u hongi, to osobiscie nigdy takiej nie widzialem.Nie mialem tego gatunku ale z tego co sie orientuje to nawet samice i mlodziez maja pletwe o zabarwieniu zoltawym/brazowym.
pawelmisiek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor #24 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Rozmawialem z Panem z Coube widac ze zna sie na rzeczy i ustalilem ze kupie sobie Pseudotropheus saulosi takze pozostaje mi pozbyc sie tylko moich hongi i kupuje 8szt. saulosi:)
Perez666 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 #25 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Dołożenie saulosi do demasoni to zły pomysł. Będzie na tej linii iskrzyło... Zastanów się jeszcze nad tym.
pawelmisiek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor #26 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wlasnie tez sie nad tym zastanawialem od samego poczatku przy wyborze obsady ze demasoni moga iksrzyc do saulosi. Ale ten chlop z tej hodowli Coube powiedzial ze moze to albo tak tylko powiedzial zeby sprzedac ryby , albo jednak moga. Jak narazie nie moge sie pozbyc hongi to wszystko otwarte jest . Mowil tez ze caeruleus moga zyc w tej obsadzie, co ty o tym myslisz?
Slawek-meszek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 #27 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Z demasonkami ,yellowek kategorycznie nie inna dieta całkowicie inna
Perez666 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 #28 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Bzdura. Yellow ma całkowicie odmienną dietę od demasoni. Także żadnego z tych bym tam nie wpuszczał...
pawelmisiek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor #29 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 To jak mowi mi to juz tyle osob tzn. ze albo to jest lewy hodowca i chce ryby sprzedawac nawet za 35zl/szt. albo tutaj chodzi o cos innego ... To macie jakis inny pomysl co dac zamiast tych hongi ? Bo ja bym byl sklonny nad Acei
Slawek-meszek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 #30 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Pseudotropheus Acei mógłby być Choć na pewno wiesz ze dla acie będziesz musiał dać raz w tygodniu lekkie mięsko Ale jest to piękna rybcia
Rekomendowane odpowiedzi