Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka ta podmiana jest bardziej skomplikowana niż obsługa parowozu, ale patrząc na swoje stwierdzam że i tak masz wszystko dość proste w obsłudze. W każdym razie imponująca maszynownia.

Opublikowano

mnie się podobają rowiązania w związku z cyrkulacją oraz filtracją, akwarium spore to i maszynownia być musi, fajne ryby no i ciekawe komentarze, z niecierpliwością jak koledzy czekam na filmik o rybach ich zachowaniach podczas karmienia itp.

Opublikowano

Dlaczego masz taką filtracje a nie inną - to nie kumam. Pewnie Ci pasuje, ale napisz dlaczego właśnie taka, a nie sump/filtr zraszany?

Obecnie ile masz obudów do filtracji narurowej? Plus biologia. Zamknąłbyś wszystko w 1, do tego jeszcze stałą podmianę wody.

Do stałej to i teraz możesz zrobić, podumać gdzie wpakować czujnik poziomu cieczy. To nie jest duże (np 10x2cm).

Opublikowano

Nie jestem fanem sumpów, po prostu nie przemawiają do mnie.A jeszcze tracić miejsce w zbiorniku na komin...gra nie warta świeczki.Jak widać wystarczy kubełek a nie 300l złoża w sumpie ;) Stałej podmiany również nie planuje, nie mam problemów z parametrami.