maxi1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor #41 Opublikowano 22 Lutego 2012 Chciałbym polecić mrożonkę firmy IchtyoTropic - DISCUS LIFE - CZOSNEK PLUS. Wczoraj ją zakupiłem i rybki są zachwycone tym pokarmem. Dodatek czosnku pomoże w leczeniu jak i zapobieganiu chorobom przewodu pokarmowego spowodowanym przez pasożyty. Bardzo urozmaicony skład: Krewetki piaskowe, krewetki krystaliczne, mięso małży, atremia, mysis, ikra homara, szpinak, spirulina, czosnek, plus cała gama witamin. Pokarm troszkę mąci wodę, ale przy sprawnej filtracjii woda szybko się klaruje.
maxi1 Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor #43 Opublikowano 22 Lutego 2012 ikra komara? Sory, miało być homara, już poprawiam
piotrek3 Opublikowano 16 Marca 2012 #44 Opublikowano 16 Marca 2012 Czy z mięska kryl będzie najlepszy? Czy 3cm yellowki dadzą radę go zjeść czy jakieś inne mrożonki polecacie?
maxi1 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor #45 Opublikowano 16 Marca 2012 nie polecam kryla z firmy IchtioTropic, moje ryby to wypluwają tak jakby to były puste pancerzyki bez zawarości
traks Opublikowano 17 Marca 2012 #46 Opublikowano 17 Marca 2012 Czy podaje ktoś lasonogi? Jak zakładałem swoje pierwsze akwarium i kupowałem obsadę to sprzedający powiedział mi że właśnie taką mrożonkę podaje. Daję jedną małą kostkę raz w tygodniu, po podmiance wody. Tak że jak zaczynam spuszczać wodę to ryby już czekają na podwieczorek
eljot Opublikowano 17 Marca 2012 #47 Opublikowano 17 Marca 2012 Na forum znane chyba jako mysis choć polska nazwa ładniejsza
Rekomendowane odpowiedzi