aditu Opublikowano 3 Sierpnia 2006 #31 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 dwie plamki... nie rob scen poza tym sinice plamkami by sie nie pokazywaly raczej to ze ryby ich nie jedza o niczym nie swiadczy wg mnie to pewnie zielenice ja bym nic nie robila poza tym ze mozesz to sprawdzic bardzo prosto - jesliby to byly sinice to zeszlyby z kamienia po jednym maznieciu palcem - i to calkowicie glony zielone tak nie zejda
Nifrenithil Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #32 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Co za ulga Glony Niech sobie rosną
kisor Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #33 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 a te Twoje glony to sa rzeczywsicie ciemnozielone, czy moze niemal czarne i kosmate? Bo jak to 2., to to są krasnorosty, ryby ich praktycznie nie jedzą, a same są trudne do zwalczenia...
Nifrenithil Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #34 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 zelenice Ryby zaczęły je skubać dzisiaj i są moze na 1-2 mm. Krasnorosty już kiedyś miałam, więc na szczęście to nie to...
aditu Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #35 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 zelenice Krasnorosty już kiedyś miałam, więc na szczęście to nie to... nie wiem czemu na szczescie, krasnorostow w holendrze to nie porzadam, ale w kazdym innym skalkowatym to i owszem ale niestety - nie tak prosto o nie wbrew pozorom
Nifrenithil Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #36 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kwestia gustu Ja pamiętam wielkie zielone łachy na tle strukturalnym i wcale nie zamierzam się o nie starać. Po prostumi się nie podobają.
hagrzesiek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #37 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Kwestia gustu Ja pamiętam wielkie zielone łachy na tle strukturalnym i wcale nie zamierzam się o nie starać. Po prostumi się nie podobają. no cóż...ja tam zielonych krsnorostów jeszcze nie widziałem , ale może mało widziałem
aditu Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #38 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 no cóż...ja tam zielonych krsnorostów jeszcze nie widziałem , ale może mało widziałem heheheh bardzo-ciemnozielone
hagrzesiek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 #39 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 asiek sobie skrobnęła- heheheh bardzo-ciemnozielone bardzo, bardzo, bardzo megaciemnozielone
sisio Opublikowano 22 Sierpnia 2006 #40 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 p.s. i jak możesz to daj znać w tym poście za jakiś czas - co z tymi "skurczybykami" , z dat wnioskuję, że u ciebie pojawiły się w podobnym okresie co u mnie... Jak narazie od tamtego czasu ani śladu po sinicach. Mam nadzieje, że nie wrócą szybko... Świece teraz ok 8 godzin na dobe i pojawia sie coraz więcej zielenic 8)
Rekomendowane odpowiedzi