fotowik Opublikowano 17 Kwietnia 2013 #91 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Przecież jest: DAINICHI CICHLID Ultima Krill Sinking. Mam rozmiar baby, jest idealny dla małych gatunków. Pokarmy DAINICHI nie namaczamy.
Maciek Opublikowano 17 Kwietnia 2013 #92 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Mam msobo i cobue zastanawiam sie na pasza dainichi pod względem wyboru, biore pod uwage Ultima krill, color fx i i Cichlid XL Pro które dwa wybrać ? podpowiedzcie, bo nigdy tym nie karmiłem i nie znam tego pokarmu
karadeniz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 #93 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Przecież jest: DAINICHI CICHLID Ultima Krill Sinking. Mam rozmiar baby, jest idealny dla małych gatunków. Pokarmy DAINICHI nie namaczamy. Ja potrzebuję mięsny a ten jest uniwersal..
fotowik Opublikowano 17 Kwietnia 2013 #94 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ultima Krill, skład "Białe mięso ryb, mąka pszenna, mąka kryla, kiełki pszenicy, soja, algi spirulina, drożdże, mleko w proszku..." XL Pro, skład: "Białe mięso ryb, mąka pszenna, mąka kryla, kiełki pszenicy, soja, algi spirulina, drożdże, mleko w proszku..." Szkoda, że nie są podawane procentowe ilości podstawowych składników.
nabe Opublikowano 17 Kwietnia 2013 #95 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ingredients White fish meal, wheat germ, wheat flour, shrimp, soybean meal, krill, spirulina, brewer's yeast, calcium montmorillonite clay, powdered milk, vitamin mix, mineral mix, garlic, protease and natural gum. Analysis 42% Protein 6% Fat 3% Fiber 9% Moisture A tu jest rozpracowany i poddany recenzji http://www.oscarfish.com/4-star-foods/211-dainichi-ultima-krill-ingredient-analysis.html
fotowik Opublikowano 17 Kwietnia 2013 #96 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ilość protein była mi znana, chodziło mi o to ile z nich jest pochodzenia zwierzęcego a ile wniosła soja:) Opierając się na podanej recenzji kolega karadeniz może śmiało kupować Ultima Krill jako pokarm mięsny...
ryrek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 #97 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kupując w akwarystyczny 24 można zbierać akwamonety,orientuje sie ktos ile trzeba uzbierać na jakiś pokarm,z tych lepszych o.s.i ,naturefood czy dainichi
zdrowy_zab Opublikowano 21 Kwietnia 2013 #98 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jeśli kupisz w jednym/kilkunastu zakupach produktów za łączną wartość np 250zl, możesz wybrać za darmo produkt za 10% tej kwoty. Z każdym zakupem 10% odkłada ci się w postaci akwamonet.
karadeniz Opublikowano 2 Czerwca 2013 #99 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wie może ktoś czy Dainichi ma w swej ofercie spirulinę?
Rekomendowane odpowiedzi