Skocz do zawartości

Cenzura na tym forum!!! 2

Czy na tym forum panuje cenzura ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy na tym forum panuje cenzura ?

• TAK
      17
    • NIE
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To forum to nie hyde park gdzie każdy może pleść co mu ślina na język przyniesie, tylko jak Kunta wspomniał forum należy do klubowiczów i to oni decydują jakie treści są pożądane a jakie nie.

Tak na marginesie.

Już było takich dwóch delikwentów próbujących zdyskredytować ten klub jaki i jego członków, po czym zapraszali na forum stworzone przez siebie;) Tak jakoś mi się wydaje że obecnie mamy klona tamtej sytuacji :)

Opublikowano
Tylko którym ?

Mam ich wiele...

PS.Nie na tym forum

Widze ze nie masz zadnych argumentow poza wyimaginowanej wiedzy o pielegnicach.

Teksty w stylu mam ale nie pokaze juz tez przerabialismy.

Jak nie masz nic do przekazania to zamilknij i nie bij piany bo to niczemu nie sluzy.

Opublikowano

No I CO PANOWIE MĄDRALE?? ZATKAŁO KAKAO?? :D TO FORUM TO POŚMIEWISKO I JESZCZE NA DODATEK STOSUJE SIĘ TUTAJ METODY NICZYM Z PRL-U!!! ZRESZTĄ WYNIKI ANKIETY MÓWIĄ WIELE... TYLE W TEMACIE...

Opublikowano

Głosowałem że jest cenzura Bo i na którym forum jej nie ma Przez cenzurę rozumiem usuwanie obrazliwych,pomawiających sformułowań

Ale blokowanie wątków nie jest dobrym rozwiązaniem Moim zdaniem

Jeżeli ktoś pisze skrajne głupoty Przedstawmy argumenty A czytelnik wyciągnie dla siebie wnioski I sam podejmie decyzje, kto ma rację

Jestem za tępieniem chamstwa,wulgaryzmów Ale jestem przeciwny uniemożliwianiu wolności wypowiedzi, tudzież własnego zdania

pozdrawiam

• Dziękuję 1
Opublikowano

Ja wtrące swoje 3 grosze.

Moderacja jak dla mnie jest zbyt delikatna, Panowie bez obrazy, ale z niektórymi osobnikami nie ma się co patyczkować. Jak ktoś chce sobie popieprzyć to niech idzie na onet lub tlen. Poziom wypowiedzi jakiś musi być. Dlatego pod tym względem bardzo dużo się kiedyś udzielałem na forum programosów, gdzie za starej ekipy (Fluid, Precel -pozdrawiam przy okazji jak to kiedyś przeczytacie) forum trzymało wysoki poziom wypowiedzi i porad. Góru pokroju alojzego, dotawali banana na dzień dobry ( ban na ip i na zakres, więc nie miał szans już wejść na forum pod innym nickiem z domu).

Ci co sa przeciwni cenzurze niech wejdą na tlen i sobie tam troche posiedzą - rzucanie kurami i innymi bluzgami na prawo i lewo, obrażanie innych użytkowników, gadanie głupot jest na porządku dziennym. Sam zarejestrowałem się tutaj, bo akurat to forum ma jakiś poziom i byłoby super jakby został utrzymany.

Cenzura - tak, w szczególnych przypadkach jak najostrzejsza z banowaniem włącznie.

Opublikowano
A ja uważam że na forum jest za mało cenzury. Typy jak Alojzy i chamaleo powinny byc banowane odrazu dla swiętego spokoju reszty.

I nie dlatego że mają inne zdanie tylko za podejście do ludzi i sposób wypowiedzi.

Demokracja to nie rządy jednostki tylko większości, a słowo tolerancja jest przereklamowane.

święte słowa

dokładnie i to tyczy się nie tylko obraźliwej formy, ale i pouczania...

na forum osoba oczekująca pomocy chętnie posłucha rady i zobaczy jak ktoś dzieli się doświadczeniem, ale w trybie "moim zdaniem", "tak się nie robi bo..." itd.

--

skasujcie wogóle te wątki i będzie spokój - jak się nie podoba to wyjazd :P

Opublikowano

Alojzy szkoda , że już dostałeś bana podoba mi się rozmowa z takimi osobami jak ty , które wszystko wiedzą i nie potrafią przedstawić żadnych argumentów :cool: .Zniżyłeś się do przedszkolaka obrażając innych .

Pozdrawiam :P ^^

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.