Perez666 Opublikowano 10 Lutego 2012 #41 Opublikowano 10 Lutego 2012 Rękawiczka JBL.Dotrzesz wszędzie i dokładnie wyczyścisz.
skyrim1977 Opublikowano 18 Lipca 2012 #42 Opublikowano 18 Lipca 2012 kwasek cytrynowy zakupiony w sklepie,i garnek,małe gotowanie w tym roztworze i wszystko czyste,sam dzis testowałem i efekt mega gwarantowany!!!
makok Opublikowano 19 Lipca 2012 #43 Opublikowano 19 Lipca 2012 ja zainwestowałem w to i jestem bardzo zadowolony - czyści, usuwa, nie rysuje - ale drogawe trochę jak na skrobaczkę ma część gumową do lekkiego nalotu i żyletkę do twardych glonów - dawno nie miałem takiej czystej szyby zrobiłem to z lenistwa - karta mastercard jest dwa razy węższa
marek_z_81 Opublikowano 19 Lipca 2012 #44 Opublikowano 19 Lipca 2012 ale drogawe trochę jak na skrobaczkę No ale kto bogatemu zabroni:p Ja zostanę przy karcie i magnetycznym.
SNCF Opublikowano 19 Lipca 2012 #45 Opublikowano 19 Lipca 2012 Mi sprawdził sie pomysł Perez666 czyli rękawiczki Co więcej kupiłem tą JBL ona ma jakby sreberka, jak gąbka do naczyń powszywane i okazuje sie to u mnie zbyteczne. Zwykła rękawiczka drelichowa o taka malarska spisuje sie znakomicie, jest delikatniejsza i miększa od JBL wystarczy lekko dotknac szyby i nalot okrzemkow złazi glonow na szczescie do dzis nie mam
Rekomendowane odpowiedzi