Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamawiałem telefonicznie,pisałem e-mail,tak jak napisałem wcześniej,kontakt rewelacja,wysyłka również,zabezpieczona(podwójne worki,styropian),przesyłka konduktorska_zero zastrzeżeń,jedyne co to nie zgadzały się rozmiar oraz że 2 młode nie były Msobo...

Opublikowano

Powiem tak jechałem tam 130 km i byłem zachwycony tym co zobaczyłem przesympatyczny pan w szkole( wykładowca) ma mnóstwo okazów którymi się opiekuje poza tym byłem w jego "królestwie" w domu w piwnicy. :cool: Ogólnie około 130 gatunków do wyboru oczywiście nie wszystkie dostępne od ręki jak eliot napisał są sprzedawane nadwyżki, ale zawsze możesz napisać i dowiedzieć się kiedy będą dostępne.

Poza tym pan Pawlak był jednym z pierwszych polaków na ekspedycji w Afryce badających biotopy wielkich jezior, można też się dużo dowiedzieć.

Co do wysyłki się nie wypowiadam ponieważ ja osobiście liczyłem rybki w naczyńku ;P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Był jednym z kilku,którzy tam bywali..Był też p.Szulc :)

--

Sławek zapomnij o papierach na F1 ale zamawiałem tam cellainosy i wszystko było OK (kontakt mailowy). Fakt, rybki trochę mniejsze ale spoko. Tam podobno sprzedają nadwyżki hodowlane więc nie zawsze wszystko jest, i to w taki rozmiarze jakby się chciało.

Wiecie co denerwuje mnie ta ściema z rozmiarem ryb ...To zle świadczy o sprzedającym trochę..Nie uważacie ?

Opublikowano
Wiecie co denerwuje mnie ta ściema z rozmiarem ryb ...To zle świadczy o sprzedającym trochę..Nie uważacie ?

IMHO to nie celowe działanie tylko lenistwo, nie chce im się zmieniać danych na stronie;)

Opublikowano
IMHO to nie celowe działanie tylko lenistwo, nie chce im się zmieniać danych na stronie;)

Wybacz:), może to staromodne ale cenie uczciwość i solidność..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam jeśli ktoś potrzebuje dysponuję cennikiem z grudnia od P.Pawlaka.

Cześć jestem nowymn użytkownikiem tego forum i jestem przed założeniem akwa malawi. Interesuje mnie cennik ryb które Pawlak oferuje do sprzedaży. Jeżeli mógłby mi przesłać go na moejgo e-mail kolinka32@wp.pl byłbym Ci wdzięczny. Pozdrawiam :).