lokokosa Opublikowano 14 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 14 Grudnia 2011 czy macie jakieś doświadczenia ze sklepami w Bydgoszczy ? który jest godny polecenia a który omijać ?
pastel Opublikowano 14 Grudnia 2011 #2 Opublikowano 14 Grudnia 2011 JEDNO Z NAJLEPSZYCH ŹRÓDEŁ W POLSCE Mam ryby z tego źródła i są takie jakich się spodziewałem.
chlodnica Opublikowano 14 Grudnia 2011 #3 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja z kolei nie jestem zadowolony...
lokokosa Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor #4 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Ja z kolei nie jestem zadowolony... a możesz rozwinąć temat dlaczego ? też słyszałem że można dobrze tam ryby kupić, ale teraz wbiłeś klina
chlodnica Opublikowano 15 Grudnia 2011 #5 Opublikowano 15 Grudnia 2011 1.Obiecuje że mają ok.3-4cm(w rzeczywistości max.2cm) 2.Miało być 10 Msobo(otrzymałem 8szt. oraz zupełnie 2 inne-prawdopodobnie Saulosi) Jeżeli chodzi o przesyłkę,koszty,punktualność to ok.
Slawek-meszek Opublikowano 15 Grudnia 2011 #6 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Chlodnica napisz coś wiecej bo jestem na etapie zamówienia taki mam plan. Napisz czy dzwoniłeś czy tylko zamowiłeś przez neta. Powiedz czy zamawiałeś F1 czy nie i dostałeś jakiś papier ze F1
eljot Opublikowano 15 Grudnia 2011 #7 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Sławek zapomnij o papierach na F1 ale zamawiałem tam cellainosy i wszystko było OK (kontakt mailowy). Fakt, rybki trochę mniejsze ale spoko. Tam podobno sprzedają nadwyżki hodowlane więc nie zawsze wszystko jest, i to w taki rozmiarze jakby się chciało.
Slawek-meszek Opublikowano 15 Grudnia 2011 #10 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Chyba mam trochę daleko czy nie uważasz? Ale nie jest to wykluczone że się pofatyguje
Rekomendowane odpowiedzi