makok Opublikowano 13 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 13 Grudnia 2011 filmik z karmienia nagrywany kamerką GoPRO w obudowie podwodnej... niestety nie miałem specjalnej obudowy do niwelowania rozmycia... ale i tak zabawa była fajna
eljot Opublikowano 13 Grudnia 2011 #2 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ale ta kamerka robi "perspektywę" ryby rosną w oka mgnieniu
Perez666 Opublikowano 13 Grudnia 2011 #4 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Heh, no jak dostają żarcia przez 6 minut, to nie dziwne że się pasą...
makok Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor #5 Opublikowano 13 Grudnia 2011 to nie komórka tylko coś takiego: z montażem na przyssawce... niestety ten wypukły element obudowy przed obiektywem zaburzał ostrość - zabrakło takiego płaskiego jak tu: a ryb zwykle 6 min nie karmię -- następnym razem około świąt kumpela przywiezie futerał podwodny do canona 5D... więc będzie się działo
cactus Opublikowano 13 Grudnia 2011 #6 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Polecam SpiruTabin tropicala Tak na szybko sprzed chwili: [ame] [/ame] Były wcześniej nakarmione, jak są na głodzie wyrywają z ręki
makok Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor #7 Opublikowano 13 Grudnia 2011 świetne masz te acei i majsona... jak kiedyś pójdę w roślinożerców to na pewno w nich wrzucajcie tu więcej filmów z karmienia naszych ryb, będzie co oglądać
cactus Opublikowano 13 Grudnia 2011 #8 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzięki Jak znajde troche czasu to nakręce łapanie na ręke podczas karmienia Pozdr.
filas Opublikowano 13 Grudnia 2011 #9 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dzięki Jak znajde troche czasu to nakręce łapanie na ręke podczas karmienia Pozdr. nie ma to jak obserwacje "naturalnych" zachowań ryb w akwarium :D:D nauczmy je jeszcze... np. podrzucać piłeczkę pingpongową mnie osobiście drażni nawet to, że jak się zbliżę do akwa to ryby płyną w miejsce, w którym wrzucam pokarm
makok Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor #10 Opublikowano 13 Grudnia 2011 podrzucać ofiarę nauczyłem pawiookie jak miałem... mięknie rzucały po powierzchni wody karaluchami
Rekomendowane odpowiedzi