krawro Opublikowano 16 Września 2012 #32 Opublikowano 16 Września 2012 filas masz rację ,pokarmów hikari też nie namaczamy.czy na opakowaniu pisze ,że trzeba namaczać.
bofk Opublikowano 16 Września 2012 #33 Opublikowano 16 Września 2012 Dalej w kwestii karmienia, Hikari i namaczania, choć może z nieco offtopowo. Czy ktoś może karmiąc Hikari poczuł specyficzny zapach wody po wsypaniu pokarmu do zbiornika, bo u mnie da się wyczuć charakterystyczny smrodek, czego nie ma przy Dainici czy NF. I nie ma znaczenia czy jest namoczony czy też nie.
ryrek Opublikowano 16 Września 2012 #34 Opublikowano 16 Września 2012 No własnie ja ostatnio poczułem taki dziwny zapach jakby kapusta,karmie hikari,NF
bofk Opublikowano 16 Września 2012 #35 Opublikowano 16 Września 2012 Aż mi ulżyło! Myślałem, że mam problemy z powonieniem
aarset Opublikowano 16 Września 2012 #36 Opublikowano 16 Września 2012 Aż mi ulżyło! Myślałem, że mam problemy z powonieniem Nie masz. U mnie też zapach po karmieniu Hikari był, że tak powiem, średnio przyjemny. Przestałem go używać.
Rekomendowane odpowiedzi