flaczak Opublikowano 2 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Czy taki pokarm jak: Hikari Cichlid Sinking Exel mini trzeba namaczać przed podaniem dla dorosłych ryb?
Perez666 Opublikowano 2 Grudnia 2011 #3 Opublikowano 2 Grudnia 2011 To jest ten tonący, którego podobno się nie namacza. Była ta kwestia poruszana kilka razy, wystarczy poszukać...
yaro Opublikowano 2 Grudnia 2011 #4 Opublikowano 2 Grudnia 2011 A widziałeś jak bardzo powiększa swoją objętość po namoczeniu? Dlatego wolę karmić wtedy ryby już namoczonym.
Perez666 Opublikowano 2 Grudnia 2011 #5 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Widziałem zwykły, którym karmiłem. Wolę jednak granulaty których nie trzeba namaczać.
eljot Opublikowano 2 Grudnia 2011 #6 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Siking po namoczeniu praktycznie nie powiększa swojej objętości, sprawdzałem.
flaczak Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor #7 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Oj Eljot12 powiększa i to z 2 krotnie bo sprawdzałem sam.Wolę namoczyć i żadnych problemów później nie mieć. A namaczać wodą z akwa tak?
Perez666 Opublikowano 2 Grudnia 2011 #8 Opublikowano 2 Grudnia 2011 A namaczać wodą z akwa tak? Tylko i wyłącznie. 1
eljot Opublikowano 2 Grudnia 2011 #9 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Oj Eljot12 powiększa i to z 2 krotnie bo sprawdzałem sam.Wolę namoczyć i żadnych problemów później nie mieć. No to ten mini chyba jakiś inny? Swój standardowy namaczałem z 10 minut w antybiotyku i różnica prawie żadna. Ale nie ma zaleceń aby nie namaczać więc namaczaj
kunta Opublikowano 2 Grudnia 2011 #10 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Uzywam tego pokarmu od kilku miesiecy i sie go NIE namacza. Konsystencja przypomina Dainichi i nic, a nic nie zwieksza swojej obietosci.
Rekomendowane odpowiedzi