Skocz do zawartości

O.S.I. Spirulina Flakes, gratisowe probki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna i drugim raz :-) Mam tylko prosbe , aby uzywac to faktycznie do karmienia ryb u siebie. Niestety ( NIE TWIERDZE,ZE PRZEZ KLUB MALAWI ) juz pierwsze probki trafily na Allegro i ktos je sprzedawal ...

Opublikowano
mozna i drugim raz :-) Mam tylko prosbe , aby uzywac to faktycznie do karmienia ryb u siebie. Niestety ( NIE TWIERDZE,ZE PRZEZ KLUB MALAWI ) juz pierwsze probki trafily na Allegro i ktos je sprzedawal ...

dziękuję, zaraz wyśle adres

a z tym alegro to po prostu chamstwo i bezczelność !

to nie jest akwarysta tylko ............ !!!

należy to natychmiast zgłosić do obsługi alegro że ktoś sprzedaje darmowe próbki nie przeznaczone do sprzedaży.

co za ludzie :mad::mad::mad:

Opublikowano

Próbki dotarły expresem. Bardzo dziękuję. Spirulinę OSI w płatkach już kiedyś miałem, ale ta którą teraz dostałem jest o wiele lepsza, ponieważ ma duże płatki - tamta była strasznie drobna. Spirulinę wchłaniają aż im się płetwy trzęsą. Co do wafersów to także im smakują, wrzucam jedną sztukę i patrzę jak wyszrpują go sobie po kolei z pysków. Nawet najmniejszy Yellow próbuje się do niego dobierać. Niestety te wafersy mają jedną wadę - brudzą wodę.

Opublikowano

Witam,

jak juz napisalam , my karmimy glownie O.S.I. Spirulina platkami i ganulatem i sporadycznie i tylko wybane ryby Waffers.

Granulat nie brudzi wody , nie rozpada sie. Niestety nie mam oryginalnych probek granulatu

Pozdrawiam

Monika Wisz

Opublikowano

dostawa błyskawiczna ! dziękuję

jeżeli chodzi o spirulinę - płatki to robi furorę wśród ''pysków'' znika błyskawicznie :-)

wafersy także są lubiane ale ich podstawową wadą jest niestety "brudzenie" wody :-(

chciałem zrobić filmik z karmienia ale jak to bywa - złośliwość rzeczy martwych,

Opublikowano

Boże Andrzej - wstrzymaj.

Napisz jeszcze raz do TanMalu a nie pierdzielisz jakieś farmazony o równych i równiejszych.

Opublikowano
A moim pysiom nie udało się popróbować, chociaż się zgłaszałem.

No cóż, są równi i równiejsi.

alez absolutnie nie ! Z tego co pamietam do wysylalam do Pana juz x 2 probki, pierwsza przesylka to spirulina a w drugiej wyslalam O.S.I. Cichlid platki - Pan wspominal o probce pokarmu dla miesozernych ryb. My wprawdzie nie mamy oryginalnycn probek O.S.I. Cichlid platek i granulatu, czyli podstawowych pokarmow dla miesozernych pielegnic, ale odsypalam pokarm z duzego wiadra 5 kg z ktorego my u nas karmimi. Jezeli nie dotarlo

( bylo wyslane przed swietami ) to prosze zglosic nam na privat .

Wysylam raz jeszcze i pzodrawiam

Monika Wisz

Opublikowano

to ja też napisze że nie dostałem !

chociaż dostałem trzy razy !!!

Monice zrobi sie przykro i jeszcze raz mi wyśle :-(

jeżeli faktycznie nie dotarły to takie sprawy moim zdaniem się załatwia na priv a nie kobiecie wyjeżdżać z równymi i równiejszymi :twisted: ......................

Monika poświęca swój czas żeby adresować, nosić na pocztę, pilnować wszystkiego, a podejrzewam że chętnych było setki więc nawet jeżeli jedna osoba została "przegapiona" to nie powód aby na forum ogólnym rościć pretensje,

pozdrawiam