Post_Mortem Opublikowano 8 Września 2012 #131 Opublikowano 8 Września 2012 Czy i ja mogę prosić o gratisa Wprawdzie rybki będę mieć za około 10 dni, ale już dla nich wszystko gromadzę Najlepiej napisz PW do użytkownika Tan-Mal.
dorota-sz Opublikowano 8 Września 2012 #132 Opublikowano 8 Września 2012 Doczytałam, napisałam-dziękuję
Tan-Mal Opublikowano 25 Października 2012 Autor #134 Opublikowano 25 Października 2012 Witam, wszystkich,którzy jeszcze nie otrzymali próbek O.S.I. Spirulina flakes zapraszam! Aktualnie dostępne są też próbki O.S.I. Cichlid pellets - granulat dedykowany mięsożernym pielęgnicom. Jak wszystkie pokarmy O.S.I. granulat mający w skladzie enzymy trawienne , czosnek i witaminy. Próbki oczywiście gratis, zapraszam! Pozdrawiam Monika Wisz
ryrek Opublikowano 29 Października 2012 #135 Opublikowano 29 Października 2012 Własnie moje zjadły juz porcje cichlids pellets smakowało im:) Podziekował
Tan-Mal Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor #136 Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam, przyleciała nowa partia próbek z USA,jeżeli ktoś jeszcze nie probówal a chciałby to zapraszam! Absolutnie gratis! Dostępne są : O.S.I. Spirulina platki i wafers O.S.I. Cichlid granulat ( dla miesożerców ) O.S.I. Freshwater platki, podstawowy pokarm dla wszystkich ryb i dla krewetek O.S.I. Freshwater Shrimp. Na hasło "Klub Malawi" do końca roku, przy zakupie regularnych opakowań wysylamy na nasz koszt Pozdrawiam Monika Wisz Ps. W grudniowej promocji Labidochromis sp.caeruleus yellow Pseudotropheus saulosi red coral oraz ponad 400 pozycji z oferty Malawi odlow/F1
Perez666 Opublikowano 24 Listopada 2012 #137 Opublikowano 24 Listopada 2012 Jeśli te yellowki mają minimum 8 cm. to ja poproszę 7 szt.
Maciek Opublikowano 3 Grudnia 2012 #138 Opublikowano 3 Grudnia 2012 O.S.I. Cichlid granulat ( dla miesożerców ) Co to za pokarm czy to jego fachowa nazwa?
Tan-Mal Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor #139 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Witam, "fachowa" nazwa :-) to O.S.I. Cichlid pellets Pozdrawiam Monika Wisz -- Jeśli te yellowki mają minimum 8 cm. Witam, oczywiście 8 cm i to jeszcze WF za 12 PLN jest To już trzeba do Św.Mikołaja :-) ja nie poradzę Pozdrawiam Monika Wisz
Maciek Opublikowano 3 Grudnia 2012 #140 Opublikowano 3 Grudnia 2012 ok to dzięki, próbki dotarły zacznę karmić i zobaczę jak to będą jadły jak ochoczo to zamówię opakowanie
Rekomendowane odpowiedzi