makok Opublikowano 7 Grudnia 2011 #61 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jest w Mierzynie przy ulicy Weleckiej 15a.Jadac o strony Szczecina jest za skrzyzowaniem po prawej stronie w podworku.Musisz wypatrywac reklamy (Nimfa hurtownia ryb)bo latwo jest niezauwazyc i pojechac dalej. dziękować - odnotowane
SNCF Opublikowano 25 Grudnia 2011 #62 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Mam pytanie odnosnie klejenia szkła Czy w akwarium z OptiWhite przy silikonie bezbarwnym ma byc taki ćwiercwałek jakby na wewnetrznych kątach z silikonu? jak tu: czy mozna to wyciąć? na zdjeciach nie widac tego np: Pozdrawiam
SNCF Opublikowano 30 Grudnia 2011 #63 Opublikowano 30 Grudnia 2011 prosze podpowiedzcie czy mozna wyciąć wewnątrz ten silikon w akwarium powoli zbieram zakupy i chcialbym przystapic do zalania i czekania miesiac niech juz leci
chlodnica Opublikowano 30 Grudnia 2011 #64 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nic nie wycinaj...Kleją to ludzie którzy mają pojęcie o tym i gdyby był zbędny to na pewno by ten niby nadmiar siliconu wycięli...
makok Opublikowano 30 Grudnia 2011 #65 Opublikowano 30 Grudnia 2011 jak nie skleili ci czarnym to nie wycinaj, a jak skleili Ci opti czarnym to żądaj zwrotu kasy
SNCF Opublikowano 2 Stycznia 2012 #66 Opublikowano 2 Stycznia 2012 ok musze pokazac zrobilem fotki czy u innych tez to tak wyglada?
Perez666 Opublikowano 2 Stycznia 2012 #67 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Normalny ćwierćwałek, tak ma być, nic nie wycinaj.
eljot Opublikowano 2 Stycznia 2012 #68 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Możesz wyciąć tylko te niedoróbki widoczne na ostatniej fotce.
TomekT Opublikowano 23 Lutego 2023 #69 Opublikowano 23 Lutego 2023 Wiem, że odkopuję temat sprzed ponad dekady, ale w wyszukiwarce forumowej znalazłem tylko ten wątek dotyczący porównania szkieł. Chodzi mi o akwaria oferowane przez sklep Trzmiel, wykonane ze szkła Pilkington Optifloat™ Clear. Czy ktoś z Was ma takowe i może porównać do zwykłego float? Czy faktycznie jest różnica, np. pomiędzy OW, a float? "Efekt niezakłóconego widoku uzyskaliśmy dzięki zastosowaniu szkła Pilkington Optifloat™ Clear, które produkowane jest tak, żeby pozbawić je zniekształceń optycznych". Konkretny zbiornik, który mnie interesuje: https://trzmiel.com.pl/akwarystyka-slodkowodna/mitoja-glass-akwarium-120x50x60cm-10mm-5-lat-gwarancji
Pikczer Opublikowano 23 Lutego 2023 #70 Opublikowano 23 Lutego 2023 Miałem akwarium Mitoja Optiwhite od Trzmiela i jak obok stało stare float to różnica była kolosalna w kolorach. Wykonanie akwarium piękne. A Optifloat to coś chyba pomiędzy tymi dwoma. 1
Rekomendowane odpowiedzi