Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co tu widzę to 8 osób zadeklarowało że będzie, rozumiem że są to organizatorzy. A gdzie pozostali klubowicze, użytkownicy, fanatycy itd? nikt się więcej nie wpisuje? Sławek pisał że zamówił 15 identyfikatorów ( darmowe wejściówki ) Czy już są rozdysponowane? Może ja się załapię? :P. A tak w ogóle to zrobił je ktoś?

Opublikowano

Będę jechał samochodem. Startuję w sobotę bardzo wcześnie rano, te lata świetlne da się jakoś tam przeskoczyć. Wracam w niedzielę, tak, żeby o jakiejś ludzkiej porze być z powrotem w 3city. Więc jeśli na prawdę chcesz jechać to chyba lepszej opcji nie ma :P

Opublikowano

na południu ? człowieku, my z południa jedziemy obładowani banerami, ulotkami etc. w pociągu, a Ty narzekasz? poza tym masz bliżej niż Ci z " południa"

--

Sławek pisał że zamówił 15 identyfikatorów

Dla osób, które wstawią się w środę i czwartek na hali, i o których JA wiem ;)

Opublikowano
Jakby wrocek nie byl 1.000.000 lat swietlnych na południu to bym przyjechał. A tak mi sie nie chce telepac pół dnia w pociagu.

Jakie lata świetlne - godzinka i jesteś we Wrocławiu

http://efly.pl/bilety-lotnicze-wro-gdn.html

--

--

Dla osób, które wstawią się w środę i czwartek na hali, i o których JA wiem ;)

A można przyjechać już wstawionym lub czy można się wstawić w barze nieopodal.

Czy wstawienie się na hali jest warunkiem koniecznym do uzyskania identyfikatora (jeżeli ktoś nie może pić np. z powodu brania lekarstw czy zwolnienia lekarskie będą honorowane?)

• Dziękuję 1
Opublikowano

kunta, też myślałem o samolocie, ale ta przesiadka w Wawie mnie mocno niepokoi. Z moim szczęściem pierwszy lot byłby opóźniony ;]

Sir_Yaro

Jeśli chcesz się zabrać to pisz śmiało. Tylko określ się do soboty, bo później wyjeżdżam i wracam prosto na Zoobotanikę.

Opublikowano

Panowie jak wygląda taka impreza ostatniego dnia w niedzielę, bo nigdy nie byłem a mam czas jedynie w ten dzień, czy to jest jeszcze normalny dzień wystawowy czy zastanę jedynie częściowo popakowane stoiska i wystawy?