Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie, jako że Zobotka zbliża się wielkimi krokami trzeba podjąć jakieś działania.

Proszę o wpisywanie się osób które będą na imprezie, tudzież wystawiając czy oglądając na godzinkę akwaria.

Było to gdzieś w poście, lecz tu może będzie bardziej czytelne.

Powysyłajcie też znajomym Klubowiczom, sympatykom PW by się wpisali, bo musimy mieć jakiś przegląd sytuacji.

Ja będę od czwartku ok 12. do niedzieli rano.

Opublikowano
99% niedziela - przynajmniej by pomóc w ewakuacji

Czy mam przez to rozumieć że środa - sobota będziesz na 100%, a w niedzielę na 99???

Ja bedę od środy do nocy z soboty na niedzielę :)

Opublikowano

Od czwartku do niedzieli,byłbym od środy ale za dużo rzeczy jest do zabrania i gorol błagał bym jechał w czwartek :D

Widzę że zanosi się powtórka z zeszłego roku,czyli nikogo do rozbiórki...

Opublikowano

Niestety 5 tygodni we Włoszech pozbawiło mnie dni wolnych, a pozostawiło tonę zaległości, więc szanse mam tylko na wolną niedzielę.

Opublikowano

Ja jestem od środy do niedzieli we Wrocławiu, oczywiście w niedzielę ewakuacja wcześniej bo mam daleko do domu.

W tym roku bardzo turystycznie więc na hali nie spędzę zbyt wiele czasu, oczywiście jakąś pomocą przy budowie służę.

Jeśli chodzi o noclegi, tak rezerwowałem noclegi z resztą już chyba w marcu (lista jest od dawna zamknięta) ale w tym roku to była zupełnie inna bajka, nie było rezerwacji dla klubu stricte.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.