Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czyli bedzie metryclina msobo magunga + Ps. Elongatus neon spot/mpanga/inny( zalezy co trafie na gieldzie)

Nie "metryclina" a Metriaclima sp.msobo Magunga.

Obsada prawidłowa,w 300l powinno udać się wielosamcowo.

Nie zamierzasz kupić ryb poprzez internet z zaufanych e-sklepów?Bo szczerze ja bym się bał na giełdzie kupować...

Opublikowano

czemu mam sie bac? podchodzisz, pytasz co gosc ma, jak ci pasuje to bierzesz, pozatym ceny do negocjacji, duzo nizsze, i w sumie bez czekania ;]

cena mnie odrzuca od tych internetowych ;/

Opublikowano

lodzka gielda kwiatowa, odbywa sie co tydzien, sa na niej zwierzeta wszelkiej masci i rosliny, ja wiem moze to i bazarek ale specjalistyczny

jezeli cos bierzesz od goscia i potem pytasz sie co z tego wyrosnie to on moze ci powiedziec cokolwiek ale jezeli go najpierw zapytasz "co to jest i co z tego wyrosnie" powinienes dostac prawdziwa informacje, sprzedawca nie wie na czym ci zalezy

Opublikowano

pomozcie mi z ostatnia kwestia, co mozna polozyc na dno akwarium pod glazy/skaly, mozna napewno styropian ale niema pojecia gdzie kupic takowy uciaty pod wymiar w lodzi, a moze byc taka mata jak pod akwa?

Opublikowano

Styropian kupisz w kazdym markecie budowlanym typu OBI, Castorama,LM i.t.p.

Koszt to pare zlotych za "plyte' styropianu, ktora sobie dotniesz tak jak bedziesz potrzebowal.

Opublikowano

jak wygladaja mlode pseudotropheus elongatus neon spot i Metriaclima sp. " msobo", Magunga

pytam bo jezeli mlode obu plci nie sa takie same to juz przy zakupie mozna wybrac harem

Opublikowano

Dziekuje wszystkim jeszcze raz za pomoc, za tydzien w czwartek juz wszystko powinno byc skonczone

bedzoe 8 magungi i 8 neon spot na 99%, musze kupic kilka kokosow i lupki ;]