Perez666 Opublikowano 9 Stycznia 2011 #31 Opublikowano 9 Stycznia 2011 czyli bedzie metryclina msobo magunga + Ps. Elongatus neon spot/mpanga/inny( zalezy co trafie na gieldzie) Nie "metryclina" a Metriaclima sp.msobo Magunga. Obsada prawidłowa,w 300l powinno udać się wielosamcowo. Nie zamierzasz kupić ryb poprzez internet z zaufanych e-sklepów?Bo szczerze ja bym się bał na giełdzie kupować...
goslaw3 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor #32 Opublikowano 9 Stycznia 2011 czemu mam sie bac? podchodzisz, pytasz co gosc ma, jak ci pasuje to bierzesz, pozatym ceny do negocjacji, duzo nizsze, i w sumie bez czekania ;] cena mnie odrzuca od tych internetowych ;/
Perez666 Opublikowano 9 Stycznia 2011 #33 Opublikowano 9 Stycznia 2011 cena mnie odrzuca od tych internetowych ;/ Bo tutaj masz pewność czystości,a na takim bazarku możesz niechcący nabyć bastardy czy inne hybrydy..
goslaw3 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor #34 Opublikowano 9 Stycznia 2011 lodzka gielda kwiatowa, odbywa sie co tydzien, sa na niej zwierzeta wszelkiej masci i rosliny, ja wiem moze to i bazarek ale specjalistyczny jezeli cos bierzesz od goscia i potem pytasz sie co z tego wyrosnie to on moze ci powiedziec cokolwiek ale jezeli go najpierw zapytasz "co to jest i co z tego wyrosnie" powinienes dostac prawdziwa informacje, sprzedawca nie wie na czym ci zalezy
eljot Opublikowano 9 Stycznia 2011 #35 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To spytaj o łacińskie nazwy i ten który się nie zdziwi będzie miał sensowne ryby
goslaw3 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor #36 Opublikowano 10 Stycznia 2011 pomozcie mi z ostatnia kwestia, co mozna polozyc na dno akwarium pod glazy/skaly, mozna napewno styropian ale niema pojecia gdzie kupic takowy uciaty pod wymiar w lodzi, a moze byc taka mata jak pod akwa?
brazylia Opublikowano 10 Stycznia 2011 #37 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Styropian kupisz w kazdym markecie budowlanym typu OBI, Castorama,LM i.t.p. Koszt to pare zlotych za "plyte' styropianu, ktora sobie dotniesz tak jak bedziesz potrzebowal.
goslaw3 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor #38 Opublikowano 11 Stycznia 2011 jak wygladaja mlode pseudotropheus elongatus neon spot i Metriaclima sp. " msobo", Magunga pytam bo jezeli mlode obu plci nie sa takie same to juz przy zakupie mozna wybrac harem
brazylia Opublikowano 11 Stycznia 2011 #39 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Sa takie same czyli w kolorze samicy.Msobo sa wszystkie pomaranczowe a neon spot szarobure, ze tak to nazwe.
goslaw3 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor #40 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Dziekuje wszystkim jeszcze raz za pomoc, za tydzien w czwartek juz wszystko powinno byc skonczone bedzoe 8 magungi i 8 neon spot na 99%, musze kupic kilka kokosow i lupki ;]
Rekomendowane odpowiedzi