Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie: strasznie podoba mi się Pseudotropheus Demasoni. Co mogę do nich wpuścić w 375l akwarium? Oczywiście skoro Demasoni są niebieskie - szukam koloru żółtego i pomarańczowego. Na forum ciężko znaleźć kolorowych towarzyszy do Demasoni.

Opublikowano

demony i tak się zajmą sobą :mrgreen:

Niekoniecznie, mój teraz ostro ale to ostro sobie poczyna z samcem Labeotropheusa, idzie o władanie całym akwarium, łuski się sypią, trwa to już ok. tygodnia ale wydaje mi się że demasoni ustąpi.

Mirsto jak chcesz kolorowo to membe deep, red-red, msobo, a mnie osobiście kusiłby stonowany kolorystycznie układ demasoni + Acei.

Opublikowano

Niekoniecznie, mój teraz ostro ale to ostro sobie poczyna z samcem Labeotropheusa

Gdyby nie było sporów to było by coś nie tak :)

ale wydaje mi się że demasoni ustąpi

Też mi się tak wydaje, zwłaszcza jak labek jeszcze urośnie to będzie panował :wink:

a mnie osobiście kusiłby stonowany kolorystycznie układ demasoni + Acei.

Ciekawie by wyglądały dwa duże stada. Demony w skałach a acei wypełniłby toń.

Opublikowano

Ciekawie by wyglądały dwa duże stada. Demony w skałach a acei wypełniłby toń.

Miałem przez kilka dni 10 acei i 15 demasoni w mojej 450'tce... Powiem Ci że w pierwszych dniach po dodaniu membe deep i labeotropheusów byłem rozczarowany i żałowałem że nie zostawiłem jak było. Może kiedyś to powtórze.

Opublikowano
Jak w temacie: strasznie podoba mi się Pseudotropheus Demasoni. Co mogę do nich wpuścić w 375l akwarium? Oczywiście skoro Demasoni są niebieskie - szukam koloru żółtego i pomarańczowego. Na forum ciężko znaleźć kolorowych towarzyszy do Demasoni.

Red Red z demasoni ladnie by sie prezentowal w twoim baniaku .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A czy membe deep są pomarańczowe? Słyszałem, że Red Redy są ładnie pomarańczowe ale z wiekiem bledną.