mirsto Opublikowano 4 Grudnia 2010 #1 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jak w temacie: strasznie podoba mi się Pseudotropheus Demasoni. Co mogę do nich wpuścić w 375l akwarium? Oczywiście skoro Demasoni są niebieskie - szukam koloru żółtego i pomarańczowego. Na forum ciężko znaleźć kolorowych towarzyszy do Demasoni.
eljot Opublikowano 5 Grudnia 2010 #2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wszystko co roślinożerne i nie przekracza 15cm (demony i tak się zajmą sobą ) No i oczywiście nie przypomina demasoni.
cactus Opublikowano 5 Grudnia 2010 #3 Opublikowano 5 Grudnia 2010 demony i tak się zajmą sobą Niekoniecznie, mój teraz ostro ale to ostro sobie poczyna z samcem Labeotropheusa, idzie o władanie całym akwarium, łuski się sypią, trwa to już ok. tygodnia ale wydaje mi się że demasoni ustąpi. Mirsto jak chcesz kolorowo to membe deep, red-red, msobo, a mnie osobiście kusiłby stonowany kolorystycznie układ demasoni + Acei.
elozox Opublikowano 5 Grudnia 2010 #4 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mysle ze taka obsada jak mam ja bedzie najlepsza do Twojego akwa
eljot Opublikowano 5 Grudnia 2010 #5 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Niekoniecznie, mój teraz ostro ale to ostro sobie poczyna z samcem Labeotropheusa Gdyby nie było sporów to było by coś nie tak ale wydaje mi się że demasoni ustąpi Też mi się tak wydaje, zwłaszcza jak labek jeszcze urośnie to będzie panował a mnie osobiście kusiłby stonowany kolorystycznie układ demasoni + Acei. Ciekawie by wyglądały dwa duże stada. Demony w skałach a acei wypełniłby toń.
cactus Opublikowano 5 Grudnia 2010 #6 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ciekawie by wyglądały dwa duże stada. Demony w skałach a acei wypełniłby toń. Miałem przez kilka dni 10 acei i 15 demasoni w mojej 450'tce... Powiem Ci że w pierwszych dniach po dodaniu membe deep i labeotropheusów byłem rozczarowany i żałowałem że nie zostawiłem jak było. Może kiedyś to powtórze.
elozox Opublikowano 6 Grudnia 2010 #7 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Jak w temacie: strasznie podoba mi się Pseudotropheus Demasoni. Co mogę do nich wpuścić w 375l akwarium? Oczywiście skoro Demasoni są niebieskie - szukam koloru żółtego i pomarańczowego. Na forum ciężko znaleźć kolorowych towarzyszy do Demasoni. Red Red z demasoni ladnie by sie prezentowal w twoim baniaku .
mirsto Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor #8 Opublikowano 29 Grudnia 2010 A czy membe deep są pomarańczowe? Słyszałem, że Red Redy są ładnie pomarańczowe ale z wiekiem bledną.
brazylia Opublikowano 30 Grudnia 2010 #9 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Tak, samice sa pomaranczowe.Widac to nawet na zdjeciu w podpisie u cactusa
ReBorn Opublikowano 31 Grudnia 2010 #10 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja bym zostawił same demasony...
Rekomendowane odpowiedzi