yaro Opublikowano 2 Grudnia 2010 #11 Opublikowano 2 Grudnia 2010 a teraz mi powiedz czy Ad podając minimalne wymiary akwarium miał na myśli akwarium jednogatunkowe czy wielogatunkowe? Tacy znawcy i nie wiesz?;p Znów nic mądrego do powiedzenia to szukasz zaczepek? przeczytaj uważnie a powinieneś się domyślić.
Exasperatus Opublikowano 2 Grudnia 2010 #12 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak ktoś ma inne zdanie to według was chyba nie ma racji,więc czemu pytasz?;p
MARCEPAN Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor #13 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Teoria zaszłyszana w sklepie zoo. od sprzedawcy, więc nie moja. Tak sie nad nią zastanowiłem, ale faktycznie,. przemawia za mną fakt, ze 7 dominujacych samców nie upchałbym chyba. Po drugie - widziałem taki miks w jednym Centrum Handlowym, pysków było tam za trzęsienie i od razu dało się zauważyć, że akwarium zrobione jest dla kolorów, a nie komfortu rybek. Czyli przy zmianie obsady pozostanę przy trzech, góra czterech gatunkach. Tak myślę - 1 + 4.
slawek gorol Opublikowano 2 Grudnia 2010 #14 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Niekoniecznie 1+. Może się udać 3+, 2+...tego nikt nie wie... ryby to same zweryfikują.oczywiście nie 4gat.x3+...
nabe Opublikowano 2 Grudnia 2010 #15 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Jak ktoś ma inne zdanie to według was chyba nie ma racji,więc czemu pytasz?;p Zamiast trollowania zaskocz mnie raz i poprzyj swoje wywody przekonującym argumentem zamiast uśmieszkiem.
Rekomendowane odpowiedzi