Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wszystkich kolegów malawistów, mam pytanie odnośnie czy macie jakieś pewne źródło z którego można kupić pyszczaki zdrowe i po rozsądnych cenach na terenie Śląska. Piszę ponieważ zaczynam dopiero swą przygodę z malawi i już raz się naciołem i nie chcę popełnić drugi raz tego samego błędu. Z góry dzięki.

pozdrawiam

Opublikowano

Napisz czego szukasz - może któryś z kolegów/koleżanek z KM będzie miał na zbyciu jakieś ryby - wiem że trochę ludzi ze śląska jest.

Opublikowano

Witam, szukam jakiejś fajnej obsady do akwa 240l myślałem może o saulosi albo redzikach ale jeśli macie inne propozycje lepsze i w jakich haremach, myślę o pyszczakach jakichś z wmiare spokojnym temperamentem gdybyście podpowiedzieli byłbym wdzięczny.

pozdrawiam

Opublikowano

Poszukaj bo obsada do 240 to jeden z najczęściej wałkowanych tematów.

Jak będziesz chciał wsadzić coś nietypowego to wtedy można doradzać chociaż do 240 to raczej nic nietypowego nie wsadzisz...

• 3 tygodnie później...
  • 8 lat później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

I ja się zastanawiam kupić rybki z Żor. Za tydzień podjadę zobaczyć co ma i jak będę mógł zrobię fotki jak to na żywo wygląda. Może komuś się jeszcze przyda.

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ok. Sprzedawca z Żor jest godny polecenia. Już tydzień pływają rybki od tego hodowcy i wszystko jest ok. Ryby trzyma w dobrych warunkach. Zapakowane były bardzo solidnie. Wytrzymały w workach ponad 24h drogi. Ma też swoją stronę internetową do wglądu.

Edytowane przez Boos82
  • Lubię to 1