Skocz do zawartości

Koszulki klubowe II edycja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym się dowiedzieć kiedy zacznie się rozsyłanie koszulek. Jeśli już to wiadamo to bardzo bym prosił o informacje

Wyjasnialem to juz tutaj:

http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.p ... c&start=40

Wyjasniam jeszcze raz:

1) Na stronie http://www.debesciak.net/~koszulki jest informacja o ilosci koszulek, oraz o ilosci wplat.

2) Realizacje koszulek rozpoczynam kiedy bede mial na koncie pieniazki za conajmniej 30 koszulek - na dzien dzisiejszy mam na 17 koszulek.

3) Do czasu kiedy nie bede mial pieniazkow na 30 koszulek, nie zloze zamowienia w firmie, ktora ma te koszulki zrealizowac.

4) W przypadku kiedy nie zbierze sie wplat na 30 koszulek:

4a) Zwracam pieniazki -- jesli ktos ma konto w mbanku cala kwote, jesli ktos nie ma konta w mbanku -- kwote pomniejszona o 0,50zl czyli 50 gr - ktora jest oplata za przelew dowolny w banku. Aby byla jasnosc - te pieniadze zabiera bank -- nie ja !

4b) Albo czekamy, az w koncu bedzie wplat na 30 koszulek i wtedy realizuje punkt 3)

5) Po odebraniu koszulek z firmy postaram sie wyslac na wskazane adresy w ciagu maxymalnie dwoch tygodni. Ostatnim razem byl tydzien, ale jednak z pakowaniem, wypisywaniem adresow troche schodzi - wiec tak na wszelki wypadek mowie, ze dwa tygodnie aby ktos nie mial pretensji (choc prawdopodobienstwo, ze bedzie to w ciagu kilku dni od odebrania przesylki jest bardzo duze !).

6) Pieniazki na koszulki zbieram tak jak pisalem do wtorku. We srode jestem umowiony na wizyte z kolega w firmie, gdzie zamawiam koszulki.

7) Jesli dobrze pojdzie to powinienem miec koszulki 17 lutego na Akwawalentynkach. A to oznacza -- ze wysylka bylaby po 17 lutego. Na pewno wczesniej nie uda sie wyslac niz przed 17 lutym.

Opublikowano

oj , widze że marnie idzie wpłacanie kasy za koszulki... a może sie myle?

a tak bardzo chciałem miec taką z k.malawi :(

..ale może jednak reszta zamawiających stanie na wysokości zadania

pozdrawiam

Opublikowano

No panowie i panie wpłacajcie kaske bo w takim tempie to nici bedą z koszulek

ps. jak ktos zamówił to chyba powinien się czuc zobowiązany do zapłaty

Opublikowano
Hmmm. Dziś już 6 i co?? tylko 23 osoby wpłaciły. I co teraz. To koniec mażeń?? Czy jest szansa na koszulki??
Ale za 27 koszulek, więc nie jest źle. Reszta niech się spręży, bo nie chce 50gr za przelew stracić :twisted: .
Opublikowano

Mariusz Suwalski też zapałcił dzisiaj więc będzie 29. Występuje w jego imieni bo jest wyjechany ;)