Skocz do zawartości

Koszulki klubowe II edycja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spoko VDR nic sie nie stalo. Ja tu juz kombinuje jakby zrobic koszulke rowerowa z logo KMu :). Oki tshirty nie tym razem to nastepnym sie zorganizuje. W koncu to musi byc elitarna koszulka :) wiec ilosci ograniczone.

Pozdrawiam!

Marcin

Opublikowano

Jeszcze raz Wielkie Dzięki dla VDR za pilotowanie sprawy do końca i poświęcony czas! Nie każdemu chciałoby się taką zbiórkę zorganizować, więc tym bardziej jestem dźwięczny. Szkoda tylko że z dużej chmury mały deszcz, ale cóż,zdarza się :)

Opublikowano
Ale jeśli nie da rady z tymi koszulkami to pieniądze odeślesz??

szczerze mowiac to ja bym sie wstydzila nawet zadac takie pytanie...

juz nie wspomne o tym ze to chyba nie ulega watpliwosci to rowniez voderek pisze o tym w swoich postach....

Opublikowano
Ale jeśli nie da rady z tymi koszulkami to pieniądze odeślesz??

TAK, pierwsze zlecenia przelewow juz zostaly dzisiaj zlozone...

Opublikowano

kochani Michał 1994 ma zaledwie 12 lat i pewnych rzeczy ma prawo jeszcze nie rozumieć - spokojnie ,spokojnie :wink:

Opublikowano

Witam , VDR wielkie DZIĘKI za poświęcony prywatny czas , szkoda że nie wypaliło ale może następnym razem. Pozdrawiam

Opublikowano

Kurcze, wielka szkoda ze nic nie wypalilo. Trzeba bedzie sprobowac zrobic kolejne podejscie z nowym wykonawca.

Wielkie PODZIEKOWANIA dla VDR za poswiecony czas.

Pozdrawiam

Opublikowano

W piatek zaczalem dlubac przelewy zewnetrzne poza mbankowe (wewnetrzne mbankowe dzisiaj poszly) i okazalo sie, ze nie koniecznie to co mam jako rachunek nadawcy moze byc Waszym rachunkiem nadawcy -- dlatego anulowalem przelewy i bardzo prosze o przeslanie mi nr konta celem weryfikacji poprawnosci Tych danych !!! Adres e-mail znacie.

Aby byla jasnosc --- jesli macie kilka kont bardzo prosze o przyslanie nr rachunku z ktorego robiliscie do mnie przelew, tak abym dokonal weryfikacji, ze wszystko sie zgadza.

Z gory dziekuje.