MarcinGoluch Opublikowano 17 Lutego 2007 #81 Opublikowano 17 Lutego 2007 Spoko VDR nic sie nie stalo. Ja tu juz kombinuje jakby zrobic koszulke rowerowa z logo KMu . Oki tshirty nie tym razem to nastepnym sie zorganizuje. W koncu to musi byc elitarna koszulka wiec ilosci ograniczone. Pozdrawiam! Marcin Cytuj
nabe Opublikowano 17 Lutego 2007 #82 Opublikowano 17 Lutego 2007 Jeszcze raz Wielkie Dzięki dla VDR za pilotowanie sprawy do końca i poświęcony czas! Nie każdemu chciałoby się taką zbiórkę zorganizować, więc tym bardziej jestem dźwięczny. Szkoda tylko że z dużej chmury mały deszcz, ale cóż,zdarza się Cytuj
Micha1994 Opublikowano 19 Lutego 2007 #83 Opublikowano 19 Lutego 2007 Ale jeśli nie da rady z tymi koszulkami to pieniądze odeślesz?? Cytuj
aditu Opublikowano 19 Lutego 2007 #84 Opublikowano 19 Lutego 2007 Ale jeśli nie da rady z tymi koszulkami to pieniądze odeślesz?? szczerze mowiac to ja bym sie wstydzila nawet zadac takie pytanie... juz nie wspomne o tym ze to chyba nie ulega watpliwosci to rowniez voderek pisze o tym w swoich postach.... Cytuj
kisor Opublikowano 19 Lutego 2007 #85 Opublikowano 19 Lutego 2007 Ale jeśli nie da rady z tymi koszulkami to pieniądze odeślesz?? Nie, postawi sobie nowe akwarium Cytuj
VDR Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor #86 Opublikowano 19 Lutego 2007 Ale jeśli nie da rady z tymi koszulkami to pieniądze odeślesz?? TAK, pierwsze zlecenia przelewow juz zostaly dzisiaj zlozone... Cytuj
henas Opublikowano 21 Lutego 2007 #87 Opublikowano 21 Lutego 2007 kochani Michał 1994 ma zaledwie 12 lat i pewnych rzeczy ma prawo jeszcze nie rozumieć - spokojnie ,spokojnie Cytuj
suchy Opublikowano 22 Lutego 2007 #88 Opublikowano 22 Lutego 2007 Witam , VDR wielkie DZIĘKI za poświęcony prywatny czas , szkoda że nie wypaliło ale może następnym razem. Pozdrawiam Cytuj
G_Z Opublikowano 25 Lutego 2007 #89 Opublikowano 25 Lutego 2007 Kurcze, wielka szkoda ze nic nie wypalilo. Trzeba bedzie sprobowac zrobic kolejne podejscie z nowym wykonawca. Wielkie PODZIEKOWANIA dla VDR za poswiecony czas. Pozdrawiam Cytuj
VDR Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor #90 Opublikowano 25 Lutego 2007 W piatek zaczalem dlubac przelewy zewnetrzne poza mbankowe (wewnetrzne mbankowe dzisiaj poszly) i okazalo sie, ze nie koniecznie to co mam jako rachunek nadawcy moze byc Waszym rachunkiem nadawcy -- dlatego anulowalem przelewy i bardzo prosze o przeslanie mi nr konta celem weryfikacji poprawnosci Tych danych !!! Adres e-mail znacie. Aby byla jasnosc --- jesli macie kilka kont bardzo prosze o przyslanie nr rachunku z ktorego robiliscie do mnie przelew, tak abym dokonal weryfikacji, ze wszystko sie zgadza. Z gory dziekuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi