milc Opublikowano 16 Stycznia 2007 #11 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Masz 14 lat , wiec napisze tak: impreza w 20 osob w toalecie 2x2 metry poszedl bys?... Sabotage, ja mam 34 lata, a poszedłym na taką imprezę w podskokach, o ile na przykład pozostałe 19 osób to były wybrane playmates Playboya z ostatnich dwóch lat. :-) Tak że ostrożnie z analogiami. milc
grzechp Opublikowano 16 Stycznia 2007 #12 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Sabotage, ja mam 34 lata, a poszedłym na taką imprezę w podskokach, o ile na przykład pozostałe 19 osób to były wybrane playmates Playboya z ostatnich dwóch lat. ale swoim rybciom milc to nalałeś do prostokątnej szklanki 500l wody
milc Opublikowano 16 Stycznia 2007 #13 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Sabotage, ja mam 34 lata, a poszedłym na taką imprezę w podskokach, o ile na przykład pozostałe 19 osób to były wybrane playmates Playboya z ostatnich dwóch lat. ale swoim rybciom milc to nalałeś do prostokątnej szklanki 500l wody No tak, ale w tym przypadku przewiduję reguralne ciąże milc
nimbo Opublikowano 17 Stycznia 2007 #14 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Powiem wam tylko tyle, że ten przykład z toaletą 2x2 jest dobry, jednak gdyby w tej toalecie było tylko np. 2 osoby??? W moim akwarium (100l) pływa tylko 8 RYB!!! - 2 pyszczaki MPANGA - 2 pyszczaki RED RED - 4 tropheusy BEMBA A na usprawiedliwienie tego, że połączyłem tropheusy z pyszczakami mam to, że mój sprzedawca powiedział, że mogą żyć razem, ponieważ są z jednego jeziora ( dokładnie tak powiedział) :? sluchaj teraz powinienes wybrac jeden gatunek ryb, z tych 3: yellow rdzawe saulosi powinienes trzymac 7-8 sztuk czyli np.2 samce i 5samic powinno byc dobrze i wtedy jak juz wspomnial Mateusz nie powinnobyc problemow oraz nikt ci juz nie bedzie zwracal uwagi na temat ilosci gatunkow :!:
sabotage Opublikowano 17 Stycznia 2007 #15 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Sabotage, ja mam 34 lata, a poszedłym na taką imprezę w podskokach, o ile na przykład pozostałe 19 osób to były wybrane playmates Playboya z ostatnich dwóch lat. :-) Tak że ostrożnie z analogiami. milc To juz jest ostry,oryginalny fetysz... Tak w kibelku?! W sumie kazdy robi, to co lubi, ja w kiblu siusiam Dosc tegoo, akwa jest za małe i JUZ !!!
Cad17 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor #16 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Tak właściwie prosiłem o pomoc "jak odróżnić samca od samicy, a nie co się robi w toalecie z Mpangami czaję ale RED RED może dacie jekieś przykładowe zdjęcia, która to samica, a który to samiec
MateuszT Opublikowano 20 Stycznia 2007 #17 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Tak ciężko wpisac w wyszukiwarce klubowej galerii "estherae" :?: Wyskoczy co najmniej po kilkanaście przykładów samca i samicy...
Rekomendowane odpowiedzi