romekjagoda Opublikowano 26 Sierpnia 2008 #21 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 przeniesione do innego wątku (romekjagoda)
romekjagoda Opublikowano 27 Sierpnia 2008 #22 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 post przeniesiony do wątku "Nawozy" w dziale glony (romekjagoda) - przepraszam za utrudnienia, ale pierwotna dyskusja na ten temat właśnie tam się toczyła.
Lenek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 #23 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja też chce, ale nie ingeruje w zbiornik czekam, aż wszystko samo się zrobi.
czester_ Opublikowano 10 Września 2008 #24 Opublikowano 10 Września 2008 hehe musze sie pochwalic osiagnieciem=) Niecale dwa tyg temu wzialem od Kopera glony pedzelkowate, tak z lyzke. Wrzucilem do akwa z mizerna nadzieja ze glon tez sie przyjmie. Dzis patrze na zbiornik a na tle, szybach i gdzieniegdzie na kamieniach rosna malutkie 5mm pedzelki=) Nawozilem 2x na tydzien symfonia... ale jestem happy=) mazenie o falujacej gloniastej trawie powoli sie spelnia a tym samym widze ze mozna rowniez glony sobie odszczepiac=) sorki za brak pl liter ale takowych nie mam narazie;)
mutra Opublikowano 11 Września 2008 #25 Opublikowano 11 Września 2008 hmmmmm to bardzo dobrze :-] Uśmiechne się do Ciebie jak już będziesz miał własną łączkę
sabotage Opublikowano 12 Września 2008 Autor #26 Opublikowano 12 Września 2008 czester i ja nie zostane obojetny na Twoj dywanik.. Niech rosnie, sabotage sie jeszcze po niego usmiechnie..
Rekomendowane odpowiedzi