Micha1994 Opublikowano 29 Grudnia 2006 #1 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Pomocy. Inne ryby goniom mi Labeotropheusa, nie wiem co mam zrobić. Jak go odłowie to jak wróci zpowrotem będzie to samo. Pomuszcie błagam
Skalarowski Opublikowano 29 Grudnia 2006 #2 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Może napiszesz coś więcej,jakie akwa jaka obsada itd.
Micha1994 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor #3 Opublikowano 29 Grudnia 2006 prosze powiedzcie mi co mam z nim zrobić. Zabijągo inaczej. Ja jużnie wiemm
Skalarowski Opublikowano 29 Grudnia 2006 #4 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Nie rozumiesz po polsku podaj nam więcej informacji,bo inaczej ci nie pomożemy....
Micha1994 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor #5 Opublikowano 29 Grudnia 2006 akwa 112l - standard 1 Labeotropheus 1 Nimbochromis Vontus 1 Maylandia Calainos 1 Maylandia Lombardoi 2 Maylandia Esthere RED-RED 2 Pseudotrohheus socolofi 2 Labidochromis caerulus 3 Melanochromis auratus Wiem że zadużo ale miałem 16. Powoli obsade zmniejszam więc proszę nie krzyczcie tylko zrozumcie.
nimbo Opublikowano 29 Grudnia 2006 #6 Opublikowano 29 Grudnia 2006 o ile sie nie myle to sprawca bedzie venustus . o ile jest duzo wiekszy. w sumie mowiac nie dziwie sie ze sie wybijaja poniewaz masz tam za duzo tych gatunkow i jeszcze do tego po 1-3 sztuk. Zmieniaj obsode w tym akwa mozesz trzymac 1 gatunek, ktorys z najbardziej rozpowszechniony i maly czyli labidochromis caeurelus (yellow) pseudotropheus saulosi iodotropheus sprenagrae mozesz jeden z tyvh gatunkow dac w haremie powiedzmy 2+6, tak bedzie ok. jak zmienisz obsade to bedzie spoko. ryby raczej sie nie beda wybijaly chociaz i to sie zdaza. pozdro nimbo
Micha1994 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor #7 Opublikowano 29 Grudnia 2006 o ile sie nie myle to sprawca bedzie venustus . o ile jest duzo wiekszy. w sumie mowiac nie dziwie sie ze sie wybijaja poniewaz masz tam za duzo tych gatunkow i jeszcze do tego po 1-3 sztuk. Zmieniaj obsode w tym akwa mozesz trzymac 1 gatunek, ktorys z najbardziej rozpowszechniony i maly czyli labidochromis caeurelus (yellow) pseudotropheus saulosi iodotropheus sprenagrae mozesz jeden z tyvh gatunkow dac w haremie powiedzmy 2+6, tak bedzie ok. jak zmienisz obsade to bedzie spoko. ryby raczej sie nie beda wybijaly chociaz i to sie zdaza. pozdro nimbo Niema innego sposobu??
Skalarowski Opublikowano 29 Grudnia 2006 #8 Opublikowano 29 Grudnia 2006 o ile sie nie myle to sprawca bedzie venustus . o ile jest duzo wiekszy. w sumie mowiac nie dziwie sie ze sie wybijaja poniewaz masz tam za duzo tych gatunkow i jeszcze do tego po 1-3 sztuk. Zmieniaj obsode w tym akwa mozesz trzymac 1 gatunek, ktorys z najbardziej rozpowszechniony i maly czyli labidochromis caeurelus (yellow) pseudotropheus saulosi iodotropheus sprenagrae mozesz jeden z tyvh gatunkow dac w haremie powiedzmy 2+6, tak bedzie ok. jak zmienisz obsade to bedzie spoko. ryby raczej sie nie beda wybijaly chociaz i to sie zdaza. pozdro nimbo Niema innego sposobu?? Jest,oddaj venustusa kup duuuuuże akwa i dodaj rybek z wszystkich gatunków aby były fajne haremiki
Rajwus15 Opublikowano 29 Grudnia 2006 #9 Opublikowano 29 Grudnia 2006 LOL chłpie to masz obsade!!!!!! i jeszcze sie dziwisz? Myślałeś, że te rybki bedą sobie tam tak po prostu spokojnie żyły i że te 112l to jest TAK dużo? Głupota akwarysty a cierpienie rybek :<<
Micha1994 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor #10 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Dobra. Narazie spokuj jest zobacze co bedzie dalej
Rekomendowane odpowiedzi