Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe to żeście odkopali z 2009 roku :D

a tak na serio, to wiem że mówisz o mnie, bo cię skrytykowałem w jednym poście - więc wyjaśnię to nie jest żadna reklama, tylko narzędzie do pozycjonowania dla robotów google - niech się moje 2400 postów raz do czegoś przyda - dlategonie jest to reklama, że moja firma nie sprzedaje nic dla zwykłych ludzi, tylko dla wąskiego grona Brand Managerów agencji interaktywnych - więc przekaz tutaj nie ma na celu niczego reklamować

natomiast inną sprawą jest to czy to jest coś za co klub może beknąć - zdecydowanie mówię nie - bo zdaje się że gdzieś w jakimś regulaminie widziałem że "klub malawi nie ponosi odpowiedzialności za wpisy jego członków/sympatyków", a takimże wpisem jest mój banerek na forum

więc nie szukaj zwady - za miesiąc zniknie, bo takie były założenia ;)

Opublikowano
yaro gdybys przeczytal sprawozdanie z zebrania zarzadu, ktore jest umieszczone na serwisie, to wiedzialbys, ze gielda zostala odblokowana (czyt.dostepna dla wszystkich).

e chyba nie ,ja jako "uzytkownik"mam logo kłódki cały czas i nie mogę nic nowego napisać (nie chcem, ale sprawdzam )

pozdrowił;)

Opublikowano
e chyba nie ,ja jako "uzytkownik"mam logo kłódki cały czas i nie mogę nic nowego napisać (nie chcem, ale sprawdzam )

pozdrowił;)

sprawdź giełdę na serwisie bo chyba tam trafiła jej nowa wersja.

Opublikowano
yaro gdybys przeczytal sprawozdanie z zebrania zarzadu, ktore jest umieszczone na serwisie, to wiedzialbys, ze gielda zostala odblokowana (czyt.dostepna dla wszystkich).

Moja taka mała prośba i sugestia - gdy coś nowego ukazuje się na serwisie, czy nie mogła by się pojawiać krótka informacja o tym na pierwszej stronie. Brak takiej informacji powoduje że wiele tekstów może umknąć uwadze klubowiczów, tak jak i mnie umknęła informacja o zebraniu.

Opublikowano
sprawdź giełdę na serwisie bo chyba tam trafiła jej nowa wersja.

jakoś nie mogę jej w serwisie zlokalizować, mała podpowiedź z waszej strony

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.