ANDREW Opublikowano 24 Listopada 2009 #21 Opublikowano 24 Listopada 2009 Jestem sceptyczny bo przypomina mi się sytuacja z pierwszym stelażem SZULO. Musisz mieć pewność że drewno jest odpowiednio wysuszone itd..
Mjunszajn Opublikowano 24 Listopada 2009 #22 Opublikowano 24 Listopada 2009 A może postawić na regale bez blatu? Oczywiście. Szczerze to nie widziałam jeszcze w żadnej hodowli blatów na regałach. Ze szkła- normalnie- całość regały robimy ze szkła. Mam rysować w paint-cię? Takie stojaki są zdaje się w Markach w Euro-Zoo. Zresztą Waldek też mi kiedyś mówił o takich stojakach... da się, wszystko się da. Kantówka- też starczy- ciężej się ją łączy niż spawane stojaki, ale da się. Stojaki stalowe, nawet odpowiednio zabezpieczone, też nie są wieczne- ulegają korozji, szczególnie na hodowlach, gdzie jest duża wilgotność. Słyszałam o stalowych stojakach, które pewnego dnia się zapadły- tak skorodowały dolne części nóg.
mutra Opublikowano 24 Listopada 2009 #23 Opublikowano 24 Listopada 2009 Mam rysować w paint-cię? W sumie byłoby miło
Mjunszajn Opublikowano 24 Listopada 2009 #24 Opublikowano 24 Listopada 2009 Oki to narysuję i ci wyślę. Kredkami. O! Myślę intensywnie o tym. Otwieramy następny punkt- w Żywcu- możliwe, że pokuszę się właśnie o takie stojaki. Pozwalam fotografować, jeżeli tylko będą działały. Na razie- to myślę, że trzeba się jednak udać do Euro-zoo i zobaczyć czy i jak stoją.
MalawiHobby Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor #25 Opublikowano 24 Listopada 2009 Oki to narysuję i ci wyślę. Kredkami. O! Myślę intensywnie o tym. Otwieramy następny punkt- w Żywcu- możliwe, że pokuszę się właśnie o takie stojaki. Pozwalam fotografować, jeżeli tylko będą działały. Na razie- to myślę, że trzeba się jednak udać do Euro-zoo i zobaczyć czy i jak stoją. Na północy Polski nie zamierzacie otworzyć takiego punktu?
timus Opublikowano 26 Listopada 2009 #26 Opublikowano 26 Listopada 2009 Jeśli Cię interesuje regał zajrzyj tu www.regaly-akwarystyczne.pl I jest na pomorzu
MalawiHobby Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor #27 Opublikowano 26 Listopada 2009 A cena takich regałów to około?(ile?)
timus Opublikowano 26 Listopada 2009 #28 Opublikowano 26 Listopada 2009 To zależy co chciał byś mieć. Szczegóły możemy omówić na PW lub timus@vp.pl
ANDREW Opublikowano 26 Listopada 2009 #29 Opublikowano 26 Listopada 2009 Widzę Marcin że Ciebie wszędzie pełno!! Brawo i powodzenia!! Polecam tego człowieka!!
timus Opublikowano 26 Listopada 2009 #30 Opublikowano 26 Listopada 2009 Widzę Marcin że Ciebie wszędzie pełno!! Mam tylko nadzieje że w pozytywnym sensie Marcin T. <')))><
Rekomendowane odpowiedzi