Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatnio widziałem na swiebodzkim na giełdzie we wrocławiu takie około 4 cm po 50 zł

Proszę Cię.... tam próbują wciskać bastardy jako F1....

Miałem nieprzyjemność kupna paru ryb ze świebodzkiego.

Zdecydowanie nie jest to miejsce na takie zakupy....

• 2 lata później...
Opublikowano

Nie sadze ze to njassae.Nie slyszalem aby ktokolwiek do tej pory rozmnozyl te ryby w niewoli, a wielkosc 4 cm to raczej nie jest WF.

WF jest dostepny w ofercie tutaj.Kiedys z nimi rozmawialem i tez nie bylo problemu z wysylka do Polski. Jezeli ktos jest zainteresowany to maja w ofercie rowniez WF ,Mastacembelus shiranus czyli malawijskiego wegorza.

Opublikowano

Kupiłem nie dawno 4 szt w tan malu w za połowę tej ceny co pokazaliscie...

-- dołączony post:

Dodam, że mają około 12-13 cm

Opublikowano

Niestety, wszystkie są sprzedane. Najbliższa dostawa pod koniec czerwca, jeśli będą.

Mam pytanie do mieszkańców Warszawy i okolic. Czy któryś z Was chce te ryby kupić? Przy przesyłce o wartości powyżej 500 zł. wysyłka gratis. Nie są to duże pieniądze, ale zawsze. Rybka, w/g cennika, który dostałem, kosztuje 83 zł. minus 10% dla członków Klubu. Ja chciałbym kupić 2-3 szt. Co wy na to?

Opublikowano
Nie sadze ze to njassae.Nie slyszalem aby ktokolwiek do tej pory rozmnozyl te ryby w niewoli, a wielkosc 4 cm to raczej nie jest WF.

A co kolego "brazylia powiesz na to

Young Synodontis Nyassae in my Juwel 400 Liter Fishtank Swimming on it's back - YouTube