Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konkurs jak konkurs choć mnie osobiście takie imprezy nie bawią lecz to już jest niesmaczne:

Zorganizowano także loterię fantową. Do wygrania były rybki, rośliny i inne małe upominki.

Czyli co?

Można wygrać smycz z napisem akwarystyka lub zwierzę?

Niefajne :(

Opublikowano
Nie wiem co w tym zdrożnego widzisz...a jakby był sekator , zszywacz i popielniczka ? :wink:

To że sekator, zszywacz i popielniczkę można wrzucić na strych, do szafy itp. a rybka to jednak żywe stworzenie.

Opublikowano

Ale to żadna nowość takie "fanty" konkursowe.

Wszystko dla dzieciaków żeby miały radochę.

Jest rybka w worku wygrana no to tatko akwarium leci zrychtować bo maluch patrzy i głupio jakoś tak :wink: bo co w worku ?

Poszedł żeby dzieciak rybki popatrzył i wrócił w...wiony z akwarium :D

Opublikowano
Poszedł żeby dzieciak rybki popatrzył i wrócił w...wiony z akwarium

Sam tak wracałem ale z klatką bo to była wystawa ptaków :mrgreen:

Opublikowano

a ja będąc na imprezie karnawałowej widziałem konkurs w którym główną nagrodą była kula z bojownikiem, nie skomentowałem tego ale gdy gość wlał setkę wódki do wody to nie wytrzymałem i walnąłem gościa między oczy - niestety rybce juz nic nie pomogło.

Niestety takie prezenty nie należą do najciekawszych pomysłów, bo pmimo tego, że jednemu czy drugiemu dziecku zaszczepi się miłość do zwierząt to i tak za dużo różnych zwierząt "wpuszczanych jest w maliny" i po pierwszym zauroczeniu to pies czy kot ląduje w lesie, żółw w stawie, rybki w toalecie, chomik na śmietniku itp.

Opublikowano

Popieram w całej rozciągłości; sam mam w domu mały zwierzyniec ale dzieciaki chętnie się wszystkimi zajmują bo były uprzedzone o wszystkich konsekwencjach że z psem trzeba wychodzić na spacery że po króliku i kocie trzeba sprzątać :) itp.

Co do konkursów to sam widziałem taki w którym do wygrania był żywy prosiak :evil: