Skocz do zawartości

Pogaducha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeprowadziłem rozmowę z jednym z reporterów Kuriera Szczecińskiego i poza krótkimi wypocinkami na temat mojej pasji starałem się maksymalnie rozreklamować Nasz klub m.in wdziałem Nasze Klubowe wdzianko ;) i podałem adres strony. Jak się okazało umieszczono mnie ponoć w jakiejś gazecie lokalnej Ekspresie Stargardzkim ( rodzice ją mają więc jutro się obejrze ;). Wszystkich klubowiczów, sympatyków którzy mają dostęp do gazety zapraszam do lektury. Ponoć ma być też w kurierze ale jakoś mało ufam ludziom związanych z mediami ;).

Opublikowano

He he gazete mam ale ze skanerem trudniej ;) ... dzisiaj otrzymałem info, że będe też w Kurierze Szczecińskim ( przyszły tydzień ) a to już gazetka o sporym nakładzie bo ta w której się znalazłem ma 3000 nakładu więc nasza strona jest bardziej czytana niż Gazeta ;).

Opublikowano

Gratuluje... jest mi o tyle przyjemniej gdyż kolega harisimi poświęcił mi wiele godzin przy powstawaniu mojego akwarium i udzielił mi dużo rad.

Jeszcze raz gratuluje i czekam na 'skan' ;)

Opublikowano

Postaram się o ten skan :D ... dzisiaj ukazałem się ponoć w Kurierze Szczecińskim a to już jeden z dwóch najpoczytniejszych dzienników na Pomorzu Zachodnim więc reklama klubu będzie dość spora :D

Opublikowano

Cała rodzina kupiła :lol: skany juz są u Sysa bo ja miałbym problemy aby to umieścić na forum ;) ... jak znajdzie czas to obejżycie ;).