Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdzie mógłbym kupić szafke o podanych wyżej wymiarach w kolorze calvados w okolicach Katowic? Zamowilem szafke 3 tyg temu w pewnym sklepie ale "lecą se w kule". Mialo to trwac tydzien,dwa. A kazali mi zadzwonic za tydzien co bedzie stanowilo juz miesiac od daty zamowienia. A i tak nie mam pewnosci ze ta szafka bedzie, bo stracilem zaufanie do tego sklepu.

Opublikowano

takich sklepów jest pełno - wystarczy powybierać

można zrobić również na zamówienie u stolarza

mozna i kupić w meblowym, wzmocnić plecy, czasami zmienić stopki

i już

Opublikowano

A czy jest jakis taki sklep gdzie jest duzy wybor szafek ktore sa na miejscu io nie trzeba czekac na realizacje zamowienia? Bo z ta realizacja to jest ogolnie slabo.

Opublikowano

A ja proponuję zrobić szafkę samemu. Własny projekt taki jak chcesz odpowiednio nanieść wymiary, dobrać fronty i szafka jak się patrzy. W wielu miastach powinny być sklepy zaopatrujące stolarzy tam przytną płyty i kupisz wszystkie potrzebne akcesoria. Tylko poskręcać.

Ja za metr kwadratowy olchy górskiej zapłaciłem 20,90 z oklejeniem i przycięciem zapłaciłem około 150 zł, fronty 120 zł można taniej jeśli zrobisz je z płyty. Dwa dni pracy i można stawiać akwarium

Opublikowano
sklep malawi ?

Wymiar niestandartowy Slawku. 120x40, 150x50- prosze bardzo. A okres przedswiateczny ma tez swoje uwarunkowania.

Ja przed swietami realizuje poza standartami tylko zamowienia zlozone do zeszlego tygodnia. Producenci tez wydluzaja terminy w tej chwili lub juz nie przyjmuja zgloszen, a 120x50 to tylko teoretycznie jest standart- w praktyce zadna w firmie nie ma tego nigdy na skladzie... no chyba, ze ktos nie odebral zamowienia, co oczywiscie sie zdarza.

Stolarz... mysle, ze podobnie- jak dobry to juz nie zrealizuje bo ma juz wystarczajaco pilnych zlecen. Jedynie samorobka, albo wzmacnianie szafki np. telewizyjnej.