koteczek555 Opublikowano 17 Listopada 2008 #1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Hej mam problem. Kupiłam programator identyczny jak ten: http://www.allegro.pl/item475209894_wla ... mator.html i nie mam zielonego pojęcia jak się to ustawia, pomoże ktoś?
danielj Opublikowano 17 Listopada 2008 #2 Opublikowano 17 Listopada 2008 Regulacja odbywa się poprzez wciśnięcie zapadek. Jedna zapadka to 15 minut Jeśli chcemy żeby lampa paliła się od godziny 20:00 do 22:00 to wciskamy pomiędzy tymi godzinami 8 zapadek - segmentów. Hihi to z opisu aukcji
koteczek555 Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor #3 Opublikowano 17 Listopada 2008 Z tego nic nie zrozumiałam, nawet nie wiedziałam gdzie są te zapadki heh, ale już dostałam pomoc temat można zamknąć
mutra Opublikowano 17 Listopada 2008 #4 Opublikowano 17 Listopada 2008 wstyd przyznać ale ja zawsze wołam ojca jak musze zaprogramowac elektroniczny. Jak zaczynam próbować sam to wszystko szlag trafia :roll:
yaro Opublikowano 17 Listopada 2008 #5 Opublikowano 17 Listopada 2008 jak ja kocham takie problemy;) chociaż wtedy może człowiek poczuć się potrzebny
slawek gorol Opublikowano 17 Listopada 2008 #6 Opublikowano 17 Listopada 2008 jedna wielka paranoja. nie mowiac juz o tym ze do kazdego takiego programatora jest dodana instrukcja w wielu jezykach ( w tym pl, wiec nie trzeba byc poliglota), mamy takze google, ktore nie jest wrogiem
MediaX Opublikowano 27 Listopada 2008 #7 Opublikowano 27 Listopada 2008 A ja uważam,że taki programtor jest do niczego....bo ustawiamy go raz i jak zejdzie to trzeba od nowa...a dokładając 10zł można kupić elektroniczny gdzie można ustawić włączanie np o 7 rano i wyłączanie o 7 wieczorem i będzie tak leciał puki gonie wyłączymy...a w tym niestety trzeba to robić za każdym razem
czester_ Opublikowano 27 Listopada 2008 #8 Opublikowano 27 Listopada 2008 Elektroniczne programatorki rulez:) Daniel z twojej instrukcji to i ja bym nie rozumiał
koteczek555 Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor #9 Opublikowano 27 Listopada 2008 A ja uważam,że taki programtor jest do niczego....bo ustawiamy go raz i jak zejdzie to trzeba od nowa...a dokładając 10zł można kupić elektroniczny gdzie można ustawić włączanie np o 7 rano i wyłączanie o 7 wieczorem i będzie tak leciał p<font color=red>ó</font>ki gonie wyłączymy...a w tym niestety trzeba to robić za każdym razem Co?? Ja dałam za niego nie całe 10 zł i po wytłumaczeniu jak się to ustawia, mam ustawione, że włącza się o 10 wyłącza o 22 i od tego czasu go nie ruszam, nic nie trzeba ustawiać za każdym razem
MediaX Opublikowano 27 Listopada 2008 #10 Opublikowano 27 Listopada 2008 A przepraszam pomyślałem o taki przedwiecznym który mam:) ....ale spojrzałem na ten co masz i Ty i faktycznie tak jak kolega pisał wyżej należy powciskać przyciski od do godziny której chcemy by światło się paliło i gra...lecz należy jeszcze suwak przesunąć na dół
Rekomendowane odpowiedzi