Skocz do zawartości

Poszykiwany pokarm Dainchi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a ja stane w obronie ołszyn stara :mrgreen: dla drapieżników też się coś znajdzie. ...., OSI ma za to dwa bardzo chwalone pokarmy "nie roślinne" (dla skalarów i dla paletek) .....

ja do tego ołszona stara nic nie mam ale ...... :wink::D te pokarmy co piszesz są chyba tylko w płatakch [chyba że są w granulkach do daj cunk bo sam się zainteresuje] płatki to u mnie w akwa sa traktowane jako brud :wink: [fosso już dawno 30 cm przekroczył]

Opublikowano

zresztą płatki są pokaźnych rozmiarów - największy jaki wyciągnąłem z puszki miał średnice około 5cm, z początku ryby nie traktowały go jak pokarm tylko jak brud z filtra :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

smurv połączyłem Twój topik z innym który jest od paru dni i jest o tym samym - poczytajcie najpierw dany dział czy juz ktoś o tej samej tematyce czegoś nie pisze - najłatwiej wklepac nowe pytanie.

Opublikowano

Hmm, Nasz byly prezes (Dla przypomnienia Zyraf), dal mi kiedys namiar na swojego kolege, ktory CHYBA jako pierwszy bawil sie Dainichi. Niestety kontakt zgubilem, zyraf i leeri na forum nie sa aktywni. Jesli jednak, uda Ci sie namierzyc ktoregos z w/w na pewno dadza info. Pokarm odbieralem w Gdyni, kolo Domu Marynarza. Bylo to co prawdda ze 2 lata temu, ale jednak... Ten facet mial w piwnicy hodowle nonmbuna, wiec moze dalej zajmuje sie handlem.

Opublikowano
Pokarm odbieralem w Gdyni, kolo Domu Marynarza. Bylo to co prawdda ze 2 lata temu, ale jednak... Ten facet mial w piwnicy hodowle nonmbuna, wiec moze dalej zajmuje sie handlem.

Facet się nazywa Rafał Andrzejewski, w piwnicy nie ma już hodowli bo otworzył normalna hurtownie ryb jak i nie pracuje już w Okazie w Gdańsku jak by sie ktos pytał, dalej się zajmuje importem Dainichy ale to że tego pokarmu nie ma wynika nie ze słabej dystrybucji tylko z trudnosci z przekroczeniem granic unii europejskiej bo jak wiadomo to przychodzi z juesej a wtedy jest z tym związana cała kwitologia a urzędnkoa coś sie kryll nie spodobał który jest skłądnikiem wiekszosci ty pokarmów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

minął miesiąc i odświezam temat, czy juz sie pokarm pojawił, czy ktoś kupował ostatnio ?