E-str Opublikowano 15 Października 2008 #1 Opublikowano 15 Października 2008 Chciałbym się dowiedzieć jak nawjwięcej o glonach pędzelkowych. Proszę o różnego rodzaju informacje gdyż na forum nie znalazłem nic dotyczącego wyżej wymienionych glonów.
slawek gorol Opublikowano 15 Października 2008 #2 Opublikowano 15 Października 2008 google nie dziala ? 1 sec.szukania, np: http://www.nyzio.com/artyk/glony_takashi_amano.htm http://www.glony_.republika.pl/html/body_glony.html
meth Opublikowano 15 Października 2008 #3 Opublikowano 15 Października 2008 O glonach pędzelkowatych może nie, ale o krasnorostach trochę jest na forum. Niewinem czego szukasz – chcesz się pozbyć czy wyhodować ? Na pozbycie się linka podał salwek, a na wyhodowanie jednoznacznego przepisu niema (metoda odwrotna do przeciwdziałania nie działa ). Kiedyś miałem piękne krasnorosty – teraz nie mam i się zalegnąć nie chcą – podobno można zaszczepić
mutra Opublikowano 15 Października 2008 #4 Opublikowano 15 Października 2008 ponoć czester próbuje zaszczepić
weed Opublikowano 15 Października 2008 #5 Opublikowano 15 Października 2008 Tydzień temu kupiłem w zoolog'u za 23grosze kamyk porosnięty szantransjami(patrzyli na mnie jak na wariata)... i dałem go zaraz koło wylotu filtra;] ...na razie walczy z okrzemkami... czy komus podobny zabieg sie powiódł?
czester_ Opublikowano 16 Października 2008 #6 Opublikowano 16 Października 2008 ponoć czester próbuje zaszczepić Nie ponoć tylko napewno i nie próbuje, a zaszczepił
weed Opublikowano 16 Października 2008 #7 Opublikowano 16 Października 2008 ile czasu to zajęło? od przeniesienia czegos porośniętego tymi glonkami do akwa...bo rozumiem ze w ten wlasnie sposób to zrobiles...
czester_ Opublikowano 16 Października 2008 #8 Opublikowano 16 Października 2008 po 2 tyg były juz pierwsze 'zarodki' nowych glonów. Po miesiącu mam juz całe tło. I część kamieni
weed Opublikowano 16 Października 2008 #9 Opublikowano 16 Października 2008 LoL... a jak duży był Twoj startowy szczep?... pielęgnowaleś go jakos? i jeszcze z ciekawości... jakiej(no oko) długości jest teraz ten trawnik?;]
mutra Opublikowano 16 Października 2008 #10 Opublikowano 16 Października 2008 czester: pokaż zdjęcia i podaj parametry : woda, oświetlenie itp
Rekomendowane odpowiedzi