harisimi Opublikowano 23 Maja 2008 #1 Opublikowano 23 Maja 2008 Dimidiochromis Taiwan Red Dorsal czy ktoś mnie naprowadzi na ślad tej ryby ? Co to jest, sztuczny twór, odmiana regionalana któregoś z dimidio a może nie znany mi dimidio ?
Mjunszajn Opublikowano 23 Maja 2008 #2 Opublikowano 23 Maja 2008 U nas bywa cyklicznie w sprzedaży. Odmiana compre.
harisimi Opublikowano 23 Maja 2008 Autor #3 Opublikowano 23 Maja 2008 Sztuczna czy geograficzna ? Masz jakis namiar na fotki bo u Was już zbadalem że nie ma .
Mjunszajn Opublikowano 24 Maja 2008 #4 Opublikowano 24 Maja 2008 Jak nazwa wskazuje- odmiana geograficzna. Poszukam fotek, ale będa pewnie wyłącznie młodych egzemplarzy.
harisimi Opublikowano 24 Maja 2008 Autor #5 Opublikowano 24 Maja 2008 he he już różne numery z nazewnictwem widziałem więc na wszelki wypadek się upewniam dzięki za info a jakbyś znalazła namiar na foty to będe wdzięczny
mars Opublikowano 24 Maja 2008 #6 Opublikowano 24 Maja 2008 Hari młode widziałem, chyba kiedyś w Okazie były a Rafał nie był pewny czy to odmiana barwna/geograficzna czy żółci bracia brali w tym udział, wiec pozostaje wierzyc Mjunszajn
twardki Opublikowano 27 Maja 2008 #7 Opublikowano 27 Maja 2008 No właśnia ja też zamierzałem kupić te rybcie - i chciał bym wiedzieć co to za odmiana i czym się różni od "tradycyjnych" dimidio
Rekomendowane odpowiedzi